Agrárvilág

Partnereink

De Heus takarmánnyal a jobb eredményekért

  • 2016. október 05., szerda 11:14
  • 1132 View

A Magyarországon frissen bevezetett De Heus takarmányokról kérdeztük meg Kauker Lászlót a TRUDY Kft. ügyvezetőjét.

Mi az amiért a Trudy Kft. a De Heus takarmányok magyarországi forgalmazója lett?

A gazda elhivatott, időt, fáradtságot nem kímélve szereti a munkáját, örömét leli benne, de akkor még boldogabb, ha munkája által gazdasága gyarapodik, családjának pedig biztos megélhetést tud nyújtani. De Heus cég fő ismérve a minőség. A cél nem az, hogy minőségen aluli termékeket kínáljunk alacsony árért, hanem az, hogy megrendelőinknek csúcsminőséget kínáljunk kedvező áron.

Mit kell tudni a De Heus cégről és termékeiről?

 A De Heus Energys tápsort élelmiszeri minőségű alapanyagokból gyártja a holland De Heus vállalat. A De Heus - egy olyan nemzetközi tevékenységet folytató családi vállalkozás, amely kiváló minőségű takarmányokat és koncentrátumokat gyárt, akár évi 3,2 millió tonna mennyiségben. A termékek 3 kontinens 10 országában készülnek és 50 országba jutnak el.

A Trudy Kft. a sikerhez hogy járul hozzá, milyen kapcsolt szolgáltatásokat kínál?

 Cégünk a TRUDY Kft. több mint 20 éve áll a gazdálkodók és a kereskedők szolgálatában. Főként táp- takarmány forgalmazásával, azon túl nyúl felvásárlással, naposcsibe értékesítéssel foglalkozunk, sőt mára jelentősen bővítettük tevékenységünket. Az 1500 m2-es raktárépületünk a takarmányon kívül számtalan vevői igényt kielégít. Kínálatunkban szerepelnek a takarmánykiegészítők, kutya és macskaeledelek, növényvédőszerek és a gazdabolti termékek egészen a pálinkafőző berendezésekig, és a sörfőzés eszközeiig. Fő profilunk azonban továbbra is a haszonállat takarmány, valamint a hobbiállat eledel kis és nagykereskedelme.

A vásárlók értenek a pálinka- és sörfőzéshez?

 Többnyire igen. Volt olyan vásárlónk, aki mesélte, hogy az ő édesanyja annak idején hogyan főzte a sört, és most, hogy a lehetőség ismét adott, ő is szeretné ezt kipróbálni. Természetesen többen vannak, akik még csak most ismerkednek a sörfőzéssel, pálinkafőzéssel. Nekik ingyenes szakmai tanáccsal tudunk szolgálni, csak úgy mint a állattartóknak és a gazdálkodóknak.

Ezek szerint az Önök üzlete nem egy a polcra kihelyezett termékek áruháza?

 Valóban nem, személyes kapcsolatban állunk az üzletfelekkel. Tőlünk lehet kérdezni, nekünk elmondhatják a problémáikat. Amiben tudunk, segítünk. Vannak olyan vásárlónk is, akik telefonon kérnek tőlünk tanácsot, segítséget.

Mely az a korosztály, akik Önökhöz fordulnak, akik gazdálkodnak?

 Az idősebb korosztálynak még természetes, hogy tart otthon néhány csirkét, kacsát, tyúkot, hogy a konyhára a húst a tojást megtermelje. A nagyobb állatállománnyal rendelkezők általában a 40-éves korosztály, akik nagyobb létszámú baromfi előneveléssel, sertéstartással, feldolgozással is foglalkoznak, akár vállalkozóként is. A fiatalabbaknak már újra kell tanítani a felelős állattartást.

Mit gondol Ön a vállalkozásuk jövőjéről?

Minden okunk megvan az optimizmusra. Egy vállalkozás sikeressége leginkább a vállalat vezetőinek jó vagy rossz döntésein múlik. Mi igyekszünk vásárlóinknak kedvében járni. Nemcsak élő állatot forgalmazunk, hanem a számukra szükséges kiváló minőségű Holland De Heus Energys takarmányokkal biztosítjuk az állatok egészséges és nyereséges felnevelését. A broiler, a baromfi, a víziszárnyas, a fürjtáp, a strucctáp, a sertés, a szarvasmarha, a juh, a kecske és a ló takarmányaink nemcsak a TRUDY Kft. Ajkán lévő telephelyén kaphatók, hanem a viszonteladóknál is megtalálhatók, azon területeken, ahol még nincs forgalmazónk pedig közvetlenül juttatjuk el termékeinket.

Állunk az Ön rendelkezésére is!

De Heus Takarmányok - TRUDY Kft.

Központi raktár címe: 8451 Ajka-Padragkút, Szőlőhegyi utca – Hrsz.:01325
Tel.: 88/244-444
Mobil: 30/348-6906; 30/981-0160

Honlap: www.trudykft.hu  www.deheustakarmany.hu
Facebook: www.facebook.com/TrudyKft  www.facebook.com/DeHeusTakarmany

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

: