Agrárvilág

Partnereink

25 éves a Cont-Eco Kerítéstechnikai és Kereskedelmi Kft.

Idén ünnepelte fennállásának negyedszázados évfordulóját az 1991-ben alapított szombathelyi székhelyű Cont-Eco Kerítéstechnikai és Kereskedelmi Kft., amely azóta áll az erdő-, a mező- és a vadgazdák szolgálatára. Az elmúlt 2 és fél évtizedben a vadkárelhárítás, a legeltetéstechnika és a vadászkertek létesítése terén sikerült figyelemre méltó eredményeket elérniük - ismertette. Vargyas Csaba ügyvezető igazgató.

- Mi a jellemző a tevékenységükre?

- Munkáinkkal Magyarország egész területén jelen vagyunk, melyet korszerű technológiai háttérrel, felkészült, képzett szakembergárdával végzünk. Tevékenységünk legnagyobb részét a mezőgazdasági üzemek legeltetéstechnikai, valamint az állami erdészetek vadkárelhárító kerítés-telepítési terveinek megvalósítása teszi ki. Az általunk forgalmazott, beépített termékek és alkatrészek világszínvonalúak.

- Miben tudnak a partnereik számára segítséget nyújtani?

- A megrendelői körünk legfőképpen erdőgazdaságokból, erdészetekből, erdőbirtokosságokból, vadásztársaságokból, valamint agráripari termelőcégekből áll. A gazdálkodó szervezeteknek segítséget nyújtunk abban, hogy a speciálisan erre a területre kiírt pályázatuk elbírálása lehetőség szerint pozitív legyen. Értjük ezen a tanácsadást, szakmai segítséget, valamint esetlegesen a komplett projekt levezénylését is. Minden típusú mechanikus és elektromos kerítésrendszert a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával építünk.

- Mely külföldi cégek hazai képviseletét látják el?

- Magyarországi vezérképviseletét látjuk el Európa egyik legnagyobb villanypásztort gyártó cégének a francia LACME-nak, valamint az angol TORNADO wire L.T.d.-nek, amely kitűnő minőségű kerítésfonataival a világ minden pontján magas szintű elismerést vívott ki szakmai körökben. A villanypásztor kereskedelemben az EU szabványrendszerének mindenben megfelelő, berendezéseket és kellékanyagokat forgalmazunk. 2005 óta jogosultak vagyunk az ISO 9001:2001 minősítés és szabvány használatára.

- Milyen referencia-munkákkal rendelkeznek?

- Referencia kerítéseink, vaddisznós kertek, elektromos kerítések az ország számos pontján, csaknem valamennyi állami erdészet területén megtalálhatóak és megtekinthetőek. A kerítésépítéshez a legkorszerűbb gépi háttérrel, hidraulikus oszlopverőkkel, szállítóeszközökkel és legmagasabb szakmai színvonalon képzett összeszokott szakembergárdával rendelkezünk.

- És a végére egy konkrét, gyakorlati kérdés: Mi alapján válasszunk villanypásztor készüléket?

- Az elektromos kerítést tápláló készülékek két fő csoportra oszthatók: hálózatról üzemeltethető, illetve akkumulátoros üzemű, napelemmel is kiegészíthető villanypásztorokra. Ha a terület közelében van hálózati áram, akkor a legköltséghatékonyabb megoldás a hálózati villanypásztor. Ha viszont nincs hálózati áram hozzáférés, akkor 9V szárazelemmel, 12 V akkumulátorról működő, napelemmel kiegészíthető készüléket válasszunk. A kerítés hosszának megfelelően, és a vezetőszálainak számától is függően (minél több soros a kerítés, annál jobb hatásfokon működik) válasszunk terméket a gyártók által megadott teljesítmény-paraméterek figyelembevételével.

- Munkatársaink a felmerülő kérdésben szívesen állnak az Önök rendelkezésére, keressenek bennünket irodánkban személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén – zárta végezetül Vargyas Csaba ügyvezető.

Cont-Eco Kerítéstechnikai és Kereskedelmi Kft.

Cím: 9700 Szombathely, Csaba u. 10/A.
Telefon: 94/325-672
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.cont-eco.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

: