Nyomtatás

Interjú Hajdú György termelési koordinátorral - Csenger Food Kft.

  • 2017. július 07., péntek 07:49
  • Média

A Csenger Food Kft. a Szabolcs-Szatmár-Beregi térségében Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő konzervuborka termeltetője. Az országban egyedülálló fajtaválasztékkal, kiváló szakemberekkel, folyamatos szakmai segítségnyújtással, biztos anyagi háttérrel biztosítják partnereinknek a termeléshez és az uborkafelvásárláshoz szükséges feltételeket. 7 féle méretben (2/5, 3/6, 4/7, 5/8, 6/9, 9/12) és kétféle fajtakörben (apró tüskés és szemölcsös) történő felvásárlással teremtenek lehetőséget az uborkából származó biztos jövedelem eléréséhez.

Az óriási telephellyel rendelkező cég, megbízható saját hűtőházzal, a 2015-ös beruházásuknak köszönhetően pedig, az ország legmodernebb raktározó helyiségével és a teljes körű adminisztrációra alkalmas irodaépülettel, logisztikai központtal, vadonatúj gépjárműflottával, valamint a kiváló minőségű osztályozógépekkel állnak rendelkezésre a leendő ügyfeleik számára. Minden kedves uborkatermelőt szeretettel várnak a cég munkatársai!

Elérhetőségek:

Csenger Food Kft.

Cím: 4765 Csenger, Ady Endre u. 82/c
Telefonszám: 20/204-8396
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2017. július 10., hétfő 13:49

Média