Agrárvilág

Partnereink

Kézi felszedők különböző termésekhez a Hunduna kínálatában

  • 2017. augusztus 14., hétfő 09:13
  • Média

Ezzel a szabadalmaztatott eljárással egy régi problémát oldunk meg. Nincs többé hajlongás, derék fájás, kéz összepiszkolása, csak kényelmes egyszerű sepregetés.

Ezzel a szerkezettel könnyen és gyorsan megterhelés nélkül lehet összeszedni a különféle csonthéjas terméseket, gyümölcsöket, csirketojást, burgonyát, hagymát, golf labdát stb. A termések könnyen bejutnak a rugalmas küllők közé, amiket aztán egy mozdulattal üríthetnek a tároló ládáikba. A leveleket a felszedő nem szedi össze.

Mini felszedő: alkalmas a kisebb csonthéjasok, mint a mandula, mogyoró, makk és az apróbb gyümölcsök felszedésére meggy, cseresznye, legfeljebb 2,5 cm átmérőhöz.

Közepes felszedő: alkalmas a 2 és 5 cm átmérőjű terményekhez, mint a dió, cseresznye, szilva, aszalt szilva, ringló, sárgabarack, alma, kisebb hagyma, burgonya, golflabda, stb.

Nagy felszedő: a 4 maximum 10 cm átmérőjű terményekhez, például alma, sárgabarack, őszibarack, szilva, körte, burgonya, hagyma.

Speciális felszedő: a csirke tojások felszedésére készült! Tartsa a küllőket párhuzamosan a tojásokkal, majd finoman nyomja meg!

A teleszkóp segítségével a kinyúlás hosszát változtathatja meg.

További gépeinkért keressen:

Hunduna
Nadobán Erika

Telefon: 20/925-6305
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.hunduna.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2017. augusztus 14., hétfő 12:26

Média

: