Agrárvilág

Partnereink

100 millió forintra emelkedik az Agrár Széchenyi Kártya hitelkerete

Az MKB Széchenyi-kártya program kínálatában elérhető Agrár Széchenyi-kártya konstrukció maximálisan elérhető hitelkerete 50 millió forintról 100 millió forintra emelkedik. A módosítás olyan mikro-, kis- és középméretű élelmiszeripari vállalkozásoknak, termelői értékesítő szervezeteknek és termelői csoportoknak nyújt segítséget, amelyeknek alacsony összegű támogatási keretük van.

Emellett augusztus 8.-tól a kormány az időjárás sújtotta mezőgazdasági termelők veszteségeit is enyhíti: százszázalékos kamat-, kezességidíj-, illetve költségtámogatást biztosít a jogosultsági feltételeknek megfelelő agrárvállalkozásoknak. Az Agrár Széchenyi-kártya folyószámlahitel az állami díjtámogatás mellett akár költség- és kamatmentesen is elérhető, így segítséget nyújthat a termelőknek a kárenyhítő juttatás kifizetéséig, továbbá lehetőséget teremt számukra, hogy a károkból származó veszteségei­ket kigazdálkodhassák.

Az egy, két vagy három évre szóló, akár 100 millió forintos keretösszegig elérhető, szabad felhasználású megoldás segít kezelni az átmeneti likviditási problémákat. A gyors, egyszerű, készpénz nélküli vásárlást lehetővé tevő bankkártyás megoldás belföldön és külföldön egyaránt használható.

Az MKB Bank kínálatában az Agrár Széchenyi-kártya mellett a Széchenyi-kártya program több terméke is elérhető. A Széchenyi-kártya kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció, amelynek célja, hogy az igénylők egyszerűsített eljárással szabad felhasználású, a likviditási problémákat kezelő hitelhez juthassanak hozzá.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://magyaridok.hu/gazdasag/agrar-szechenyi-kartya-emelkedo-hitelkeret-2100925/

Kép: https://www.mkb.hu/

Forrás: www.agyaridok.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

: