Agrárvilág

Médiaajánlat

Pályázati Sajtókommunikáció

Partnereink

Pályázati lehetőség élelmiszer-termékek promóciójára

  • 2017. szeptember 05., kedd 09:38
  • 58 View

A magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő program támogatására írt ki két pályázatot 90 millió forintos keretösszeggel az Agrármarketing Centrum (AMC).

Pályázhatnak gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok, szakmai szervezetek és terméktanácsok. A vissza nem térítendő támogatást kizárólag a 2017. október 1. és 2017. december 31. közötti magyarországi, az ágazathoz kötődő rendezvényekre lehet kérni, melyek teljes költségének akár 50 százaléka is elnyerhető.

A termelők termékeik promóciójához a vásárokon, fesztiválokon, 1 millió és 3 millió forint közötti összegre pályázhatnak 80 millió forintos költségkeretből. 10 millió forint keretösszegből pedig 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást lehet kapni szervezési és marketingkommunikációs feladatokhoz.

A pályázatok benyújtásának határideje egységesen 2017. szeptember 29. A pályázati felhívások szeptember elején jelentek meg.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://www.nak.hu/tamogatasok/elelmiszeripar/94812-palyazati-lehetoseg-elelmiszer-termekek-promociojara

Kép: http://unios-palyazatok-info.hu

Forrás: www.nak.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

: