Agrárvilág

Partnereink

Ismét pályázhatnak a vállalkozások eszközbeszerzésre

  • 2017. szeptember 08., péntek 06:42
  • 471 View

Megjelent a GINOP-2.1.8-17 "A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" című felhívás tervezete, mely keretein belül mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak  2017. novembertől eszközbeszerzésre, valamint immateriális javak beszerzésére.

A támogatás 5 és 15 millió forint közti összeg lehet, a teljes projekt 50%-át kaphatják meg a vállalkozók vissza nem térítendő támogatásként. A felhívás olyan eszközök, immateriális javak beszerzését támogatja, amelyek a támogatást igénylő vállalkozásnál a támogatási kérelem benyújtásakor nem álltak rendelkezésre és beszerzésük révén a támogatást igénylő vállalkozásnál új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, és új vagy lényegesen módosított technológia alkalmazására, piaci bevezetésre kerül sor.

A támogatási kérelmeket azok a mikro-, kis- és középvállalkozások nyújthatják be, melyek:

- Rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel, és előző éves átlagos statisztikai állományi létszáma legalább 1 fő volt
- Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, vagy az Európai gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, melyek nem tartoznak az EVA hatálya alá.

Az alábbi tevékenységek támogathatóak:

- Eszközbeszerzés: új eszközök és felszerelések, valamint kapcsolódó szállítás és üzemebe helyezés, betanítás költségek
- Immateriális javak beszerzése: szoftverek beszerzése, gyártási licenc beszerzése, know-how beszerzése

A teljes cikk elolvasásához kattintson: https://www.palyazatihirek.eu/vallalkozasok/3628-uj-palyazat-kkv-k-eszkozbeszerzesenek-tamogatasa

Kép: https://www.palyazatihirek.eu/

Forrás: www.palyazatihirek.eu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

: