Agrárvilág

Partnereink

Egyetemi és főiskolai hallgatóknak, oktatóknak és diákcsoportoknak regisztrációval ingyenes az OMÉK

Ingyen látogathatnak el 2017. szeptember 20.-24. között a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) azok az általános és középiskolai diákok, akik kísérő tanárukkal, legalább 10 fős csoportban regisztrálhatnak az OMÉK-ra. Emellett térítésmentesen léphetnek be a rendezvényre a diákigazolványukkal előzetesen beregisztráló egyetemi és főiskolai hallgatók és oktatók is.

A magyar agrárium és élelmiszeripar legjava, kertészeti, mezőgazdasági, élelmiszergazdasági és technológiai újdonságok és a legkiválóbb magyar termékek különleges tárháza várja mindazokat, akik szeptemberben, az iskolakezdést követően ellátogatnak a 78. OMÉK-ra.

Az Agrármarketing Centrum ez évben, levélben is tájékoztatja az általános, közép és felsőfokú oktatási intézmények vezetőit arról, hogy előzetes regisztrációval, az OMÉK-ra már nem csupán a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba, hanem a 84 hektáros Kincsem Parkba is térítésmentesen látogathatnak el a kísérő tanárukkal az előzetesen beregisztrált diákcsoportok, valamint az előzetesen regisztráló egyetemi, főiskolai hallgatók és oktatók.

A látogatókat igazi kulturális kavalkád fogadja majd. Számtalan könnyűzenei koncert, népzenei program, közismert előadók és fellépők, köztük az Experidance új műsora szórakoztatja a vásárra ellátogató közönséget.

Az Agrármarketing Centrum az OMÉK szervezőjeként külön figyelmet szentel a jövő generációjának, célzott programokat tartogat a szakiskolai és a szakirányú felsőoktatási képzésben részvevőknek, a főiskolások és egyetemisták számára is. A vásár öt napja alatt a mezőgazdasági- és élelmiszer-tudományi területen tanulmányokat folytató fiatalokat kerekasztal beszélgetésekre, konferenciákra invitálják.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://www.amc.hu/belfoldi-rendezvenyek-esemenyek/most-erdemes-regisztralni-diak-csoportoknak-es-hallgatoknak-iden-ingyenes-az-omek-/307/

Kép: www.amc.hu

Forrás: www.amc.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

: