Agrárvilág

Partnereink

Válasszon az Önhöz legközelebb álló fajtákból!

  • 2018. február 27., kedd 14:18
  • 1023 View

Válasszon az Önhöz legközelebb álló fajtákból, adja hozzá szakértelme legjavát, és betakarításkor ne csodálkozzon az átlagon felüli eredményeken! Nézzük, hogy mit ajánl az Agromag Kft. a portfóliójából.

A „korán kelőknek” – akik a téli pihenő után időben túl szeretnek esni a fajtaválasztás nehéz döntésén – ajánlja az Agromag azon hosszabb tenyészidejű fajtákat, amelyek időben elvetve átlagfeletti eredményekre képesek. A kukoricák közül a FAO 400-as csoportba tartozókat, amelyek szemesként és silóként egyaránt hasznosíthatók, a Tomasovot, Isztriát és Jennifert. A napraforgó képviseletből a kiváló olajipari, kedvező kórtani jellemzővel bíró, clearfield technológiával gyomirtható DT5505 IO-t. A szóják közül pedig a nagy termőképességű középérésű fajtákat, amelyek alacsony veszteséggel takaríthatók be, a Borbálát, Ikát és Terraprot.

A biztonságot kedvelőknek – akiknek lényeges, hogy ne csalódjanak semmilyen körülmények között – ajánlja az Agromag Kft. a rendkívül jó alkalmazkodóképességű fajtákat. A kukoricák közül az ország minden részén nagy biztonsággal termeszthető, rendkívüli aszálytűréssel rendelkező Salontát, Temest és Magdolnát. A napraforgók közül a kedvező kórtani tulajdonságokkal bíró, speciális gyomirtás-technológiájú DT5505 IO-t, MAS 92.CP-t, MAS 85.SU-t. A szóják közül a kiváló évjáratbiztonsággal termelhető Emát, Sekát, Ikát és Terraprot.

A maximalistáknak – akik igyekeznek mindenben a legtöbbet nyújtani növényeik számára és visszafele is ezt várják el a választott fajtáktól – ajánlja az Agromag Kft. a bőtermő kiválóságokat. A kukoricák közül a zöld száron érő, nagy és kiterjedt gyökértömeggel rendelkező Magdolnát, Isztriát és Tomasovot. A napraforgók közül a csíkos kaszatú madáreleség napraforgót, az Őszapót, valamint szintén a kínálatban lévő, a legtöbb betegségnek ellenálló MAS 86.OL-t, MAS 87.IR-t, MAS 92.CP-t és MAS 85.SU-t kiválóságokat. A szóják közül a korai érésük ellenére a középérésű szóják termésszintjén teljesítő Emát és Sekát, valamint a kitűnő termőképességű, középérésű Borbálát és Terraprót.

Az újdonságot kedvelőknek – akik csak a saját szemüknek hisznek, és mindig az elsők között tesztelik az új fajtákat – ajánlja a cég a portfóliója legújabb tagjait. A kukoricák közül a rendkívül jó alkalmazkodóképességgel, kiterjedt levélfelülettel és kiváló csőpenész ellenállósággal rendelkező Tomasovot. A szóják közül takarmányozásra és étkezési célra egyaránt alkalmas, korai virágzású és rendkívül nagy magvú Prestroprot (EMT: 190–210 g) és Borbálát (EMT: 190–210 g).

A pluszt keresőknek – akik minden helyzetből a legtöbbet szeretik kihozni – ajánlottak azok a fajták, amelyeknek a termése felárral is értékesíthető. A napraforgók közül a remek termőképességgel rendelkező madáreleségként értékesíthető Őszapót. A magas olajsavtartalommal rendelkező MAS 86.OL-t, DT5505 IO-t hibrideket. A MAS 87.IR-t, melynek kiemelkedően magas az olajtartalma. A Bojos sörárpát, melyet az osztrák malátagyárak elismertek és ezért komoly kereslet van iránta.

 

Sikeres növénytermesztést, és a fajták között jó szemezgetést kíván az Agromag Kft.!

Agromag Kft.

Cím: 6722 Szeged, Jósika u. 13.
Telefon: 62/426-096
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.agromag.hu

Farkas-Csamangó Tamás
Telefon: 30/471-9874
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

: