Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

BAUER RAINSTAR - a sikertörténet

  • 2019. június 13., csütörtök 07:33

A csévélődobos öntözőgépek piacán vezető szerepet betöltő BAUER cég már 40 éve áll a gazdálkodók rendelkezésére. A több évtizedes gyakorlati tapasztalatokon alapuló folyamatos fejlesztések új technológiákat eredményeztek. A saját gyártású teljesáramkörű turbinával szerelt gépek megfelelnek a mai kor elvárásainak, amikor a víz és energiatakarékosság elsődleges szempont.  A napelemes energiaellátással működő öntözőkomputer alapfelszereltség. A megszokott robosztus szerkezet kiegészült a legmodernebb öntözésvezérlési rendszerekkel, a már bevált SMS funkción felül a mobil öntözőgépek is bevonhatók a BAUER SmartRain öntözésirányítási rendszerbe.

A több mint 70 modell közül minden területre, minden öntözési célra megtalálható az ideális megoldás, legyen szó akár futballpálya-, faiskolai vagy szántóföldi növények öntözéséről. Minden öntözőgép tűzihorganyzott, és eredeti BAUER PE-csővel szerelt. A RAINSTAR család legkisebb tagja az „A” széria. Ezek az öntözőgépek éppúgy alkalmasak golf- és lovas pályák öntözésére, mint kisebb szántóföldi parcellákhoz vagy akár kertészetekbe.  40-63 mm PE cső átmérő, 115-170 m hossz.

A RAINSTAR „T” sorozat a legkedvezőbb ár-érték arányt képviseli, egyszerűen kezelhető a forgatható csévélődobba integrált kitámasztólábaknak és az automata szórófejemelésnek köszönhetően. 65-100 mm PE cső átmérő, 220-450 m hossz.

A RAINSTAR öntözőgépek közül a legjobban felszerelt „E” széria hidraulikus kitámasztással és hidraulikus szórórfejkocsi emeléssel rendelkezik. Ennél a típusnál található a legszélesebb méretválaszték is, a PE cső átmérő 90-140 mm, a PE cső hossz 300-700 m közötti.  

Mindhárom Rainstar sorozat alkalmas a konzolos öntözésre, a BAUER AS öntözőkonzolok szerkezeti hossza 16-26-32-50 m, rendkívül könnyen kezelhetők, egy ember is megoldhatja a mozgatásukat. A 0,8 bar fúvókanyomásnak köszönhetően növény- és talajkímélő módon valósítható meg az öntözés. A finoman porlasztott öntözővíz nem tömöríti a talajt, a konzol használatával kiküszöbölhető vízcseppek mechanikai ütőhatása, ami a talaj szerkezetromlásához vezetne.  A konzolok szabad magassága 1,5 m, az AS50-es típusnál hidraulikusan 2,5 m-re emelhető.

Az alapmodellek számtalan opcióval kiegészíthetők, így mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Tapasztalt kollégáink szívesen segítségére lesznek, keressen bennünket!

Az alapmodellek számtalan opcióval kiegészíthetők, így mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Tapasztalt kollégáink szívesen segítségére lesznek, keressen bennünket!

BAUER HUNGÁRIA Kft.

Cím: 5000 Szolnok, Tószegi út 2.
Telefon: 56/501-200, 30/950-2100
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.bauer-at.com/hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

agrártermelő.hu