Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

ADR-mentesen szállítható gázolajtartályok

  • 2019. december 15., vasárnap 08:15

CARRYTANK termékcsalád – 450 liter alatti szállítható tartályok gázolajra, benzinre és adblue folyadékokhoz.

A 440 literes, ADR-mentesen szállítható Carrytank gázolajtartályok a siófoki központú Farkas Szerviztechnika Kft. slágertermékei. A veszélyes áruk közúti szállítására vonatkozó szabályzat által nem érintett eszköznek létezik kombinált változata is, amelynél a 400 literes gázolajtartályt 50 literes AdBlue-tartály egészíti ki. A család elérhető 220 és 330 literes változatban is, 12 vagy 230 V-os szivattyúval, 4 méteres tömlővel és automata pisztollyal. Némi felárért 10 mikronos vízleválasztó és szennyszűrő, mérőóra, tartalékszűrő, illetve 8 méteres nyomótömlő is jár hozzá, hogy a betakarítógépekhez is felérjen.

Mindegyik tartály levegőztető szeleppel van ellátva, amely egyben a betöltőnyílás is. A 12 V-os változatnál 6 méteres az elektromos vezeték, ezáltal kényelmesen elér a szállítójármű akkumulátorához. Ha egyetlen tartály valamiért kicsinek bizonyulna, kettő is összekapcsolható belőlük, hiszen a tárolóedény kapacitása határozza meg az ADR-mentességet, annak kell 450 liter alatt lennie. Míg az IBC tartályok engedélye 2,5 év után lejár (és utána már csak újabb 2,5 évvel lehet meghosszabbítani), addig a Carrytank polietilén tartályok az élettartamuk végéig használhatók.

A Farkas Szerviztechnika Kft. immár a saját narancs-kék színében forgalmazza kizárólagos magyarországi importőrként az Olaszországban gyártott termékeket.


Farkas Szerviztechnika Kft.

 

Cím: 8600 Siófok KELE u. 116
Telefon: 84/510-524; 30/377-9302
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.tankoljon.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket: