Agrárvilág

Partnereink

HUNGARO Metál – „Ne döntsön nélkülünk!”

  • 2019. március 12., kedd 12:51
  • 631 View

A cél idén is a tavalyi sikerek folytatása!

A Hungaro Metál országszerte jól ismert márkanév ma már többek között a mezőgazdaság megbízható partnereként is. Sikerük alapja, hogy a cégük mindig a kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatok kialakítására törekszik partnereivel – ismertette Kovács László értékesítési vezető. Magyar gyártóktól származó termékeket forgalmaznak, s megújult névvel, valamint arculattal várják az érdeklődőket. A sikeres brand építési folyamatuk részeként 2018. tavaszán megújították a honlapjukat is, ahol az árucikkeikről, akcióikról mindig részletes információk találhatók.

Hogyan lehetne értékelni a tavalyi évüket?

Az árbevételeink a másfélszeresére nőttek, ami jól bizonyítja azt, hogy van kellő létjogosultsága a tevékenységünknek. Három új telephelyet is sikerült nyitnunk Pécsen, Szombathelyen és Tatabánya-Vértesszőlősön. Ezt a folyamatot 2019-ben is szeretnénk tovább vinni, ezért minimum egy újabb megnyitását tervezzük, ezúttal Somogy megyében. A célunk a korábbiak szerint a központi elhelyezkedés, a jól láthatóság és megközelíthetőség, ezért természetesen a megyeszékhelyben gondolkodunk.

Örvendetes, hogy a hozzánk érkező megkereséseknek mintegy 80 százalékából vásárlás, megrendelés volt. Büszkék vagyunk arra is, hogy dolgozóink között lényegében nincs fluktuáció, tehát mindenki megtalálja nálunk a számítását.

A lehetőségeinkhez mérten támogattunk és a jövőben is szívesen támogatni fogunk olyan közösségeket, civil szervezeteket (pl. állatvédő egyesület vagy a Komlói Kézilabda Csapat) amelyek tevékenységét fontosnak vagy magunkhoz közelinek érezzük.

Miket forgalmaznak elsősorban?

A portfóliónk részei a bádogos termékek, az ereszcsatorna rendszerek, a sík-, a cserepes-, a famintás és a trapézlemezek, a szendvicspanelek, a csavarok, a kerítés-elemek, valamint további számos építőipari lemeztermék, illetve azok kiegészítői. Ezekkel a termékeinkkel egységesen mind az öt telephelyünkön (Pécsett, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Magyarszéken, Tatabánya-Vértesszőlősön) a vevőink rendelkezésére tudunk állni. Alapvetően kényelmi szolgáltatást kívánunk nyújtani, ezért mind a készletről rendelt, mind az általunk az ügyfél kérése szerint egyedileg legyártott termékeket néhány napon belül az egész ország területén házhoz szállítjuk. Egyre több esetben a kivitelezőt is mi biztosítjuk a munkálatokhoz.

Természetesen a kínálatunk folyamatos bővítésében gondolkodunk, pl. a napelemek, a garázskapuk vagy a műszaki nyílászárók vonatkozásában.

Milyen a vevőkörük?

A mezőgazdaság, az ipar és a lakosság részéről is nagy az érdeklődés. Többek között felkeresnek minket olyanok, akik bővíteni akarják a vállalkozásukat, s ahhoz csarnokot, gazdasági épületet terveznek építeni vagy felújítani. Van, aki pl. időtálló burkolattal borítaná be a jelenleg kevésbé esztétikus épületrészeit, vagy egy új kerítést akar.

Sok a visszatérő vevőnk, sőt már ajánlanak minket egymásnak, mondhatni szájhagyomány útján „terjedünk”. A forgalmunk úgy tudott növekedni, hogy sokáig nem is hirdettünk a médiában. Elmondható, hogy a forgalmazott árucikkeinkből mennyiségben az agrár-szektorban adunk el a legtöbbet, pl. magtárak, szénatárolók, tehénistállók építéséhez és felújításához. Bizalminak is nevezhetők ezek a kapcsolatok, hiszen van olyan megrendelőnk, aki már a harmadik csarnokát építi a mi szendvics paneleinkből és kiegészítőinkből.

Mennyire jellemző az ügyfeleik részéről a segítségkérés a legmegfelelőbb variáció kiválasztásához?

Vannak, akik már határozott elképzeléssel érkeznek hozzánk, és természetesen olyanok is, akik még bizonytalanok. Az értékesítőink készséggel állnak rendelkezésére mindenkinek, a vásárlóink egyéni elképzelését igyekszünk mindenben maximálisan figyelembe venni. A kiválasztott termékeket raktárról azonnal, vagy 5-7 napos gyártási határidővel a telephelyünkön, illetve a raktárunkban átvehetik. Mivel az egész ország területén végzünk értékesítést, igény esetén 7-10 munkanapon belül a termékeket a megadott színben és méretben a helyszínre szállítjuk.

Minden telephelyünkön naponta 8 és 17 óra között tartunk nyitva, de rugalmasak vagyunk, s igény esetén – előre egyeztetett időpontban – a hétvégén is állunk a Kedves Partnereink rendelkezésére.

A szlogenünk: „Ne döntsön nélkülünk!”, hiszen a vevői igényeket folyamatosan alacsonyan tartott árainkkal, és változó akciókkal igyekszünk minél jobban kielégíteni. Hiszünk a termékeinkben és a személyes kapcsolatokban – mondta végezetül Kovács László.

Nádasi Zoltán

 

HUNGARO Metal

Zalaegerszeg

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Virágzó mező u. 831./302. Hrsz.
(A 74-es sz. elkerülő főútról az északi lehajtót választva kb. 200 m-re talál minket, a Nekeresdi körforgalomból kihajtva egyből jobbra az első telephely)
Termékértékesítő:
Németh Zoltán
Telefon: 20/382-1752
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szombathely

Cím: 9700 Szombathely, Söptei u. 2010/6 Hrsz.
(a Söptei körforgalomból kihajtva kb. 50 m Bük irányába, a készenléti rendőrséggel /volt laktanya/ szemben, a Natura kert mögött)
Termékértékesítő:
Varga Gábor
Telefon: 20/404-5750
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pécs

Cím: 7634, Pécs, Pellérdi út 1295/3 Hrsz.
(Vario Autó mellett)
Termékértékesítő:
Németh Gábor
Telefon: 20/318-9156
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Magyarszék

Cím: 7393 Magyarszék, Kossuth L. u. 157.
(66-os főúton Pécs irányába, a lakókocsi kereskedéssel szemben)
Termékértékesítő:
Sipos Gábor
Telefon: 20/281-5352
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tatabánya

Cím: 2837 Tatabánya/Vértesszőlős, Határ u.
(1. számú főút mellett, a MOL benzinkúttól 800 m-re Vértesszőlős irányába, az autókereskedésnél jobbra)
Termékértékesítő:
Mikula Gábor
Telefon: 20/382-1774
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

: