Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Modem fejlesztési csereakció

  • 2019. július 16., kedd 08:27

Szolgáltatás-központú cégként sok időt és energiát fordítunk arra miként tudjuk a Topcon GPS rendszerek üzemeltetését minél hatékonyabbá, gyorsabbá és olcsóbbá tenni. Ennek leghatékonyabb módja pedig továbbra is az a fajta aktív távdiagnosztikai alkalmazás, amelyet cégünk indulásakor állítottunk rendszerbe számos felhasználó nagy megelégedésére. Tudva levő, hogy az általunk újonnan beépített kormányzási rendszerek esetében ez az „alapfelszereltség” részét képezi. De mi a helyzet a régebbi Topcon felhasználókkal? Nekik szól ez az akció!

A távdiagnosztikai megoldás – melynek segítségével a Topcon monitor távolról átvehető és kezelhető szerviztechnikusaink számára – egyik alapfeltétele, hogy internetet kell biztosítani a Topcon monitor részére. Ez kivitelezhető úgy is, ha valaki vásárol egy Wifi adaptert egy számítástechnikai boltban és hotspotot hoz létre mobiltelefonjának segítségével. Van azonban egy ettől sokkal profibb és biztosabb megoldás, amivel külső eszköz igénybevétele nélkül lehet élni a díjmentesen elérhető távdiagnosztikai lehetőséggel. Ehhez csupán egy új generációs RTK modem szükséges, mely a korrekciós jelvétel mellett mobil internetet is biztosít a Topcon kijelzőnek. Onnantól, hogy él a mobil adatkapcsolat a FELHASZNÁLÓ > TÁVOLI TÁMOGATÁS menüponton keresztül igénybe vehető Kollégáink segítsége a korábbi cikkben bemutatottak szerint.

Miért várjon egy költséges személyes kiszállásra, amikor könnyen lehet, hogy a megoldás csupán egy gombnyomásra van?!

Akciónk keretein belül nettó 100.000 Ft értékben beszámítjuk régi RTKMD modemjét és egy távdiagnosztikához alkalmas, új, garanciális ENVOY modemet szerelünk be helyette.

*a modem fejlesztés nem jár adatvesztéssel.

Az akció 2019.08.31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Bővebb tájékoztatásért keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén:

Elérhetőségek:

AgroPilot Kft.

Cím: 6500 Baja, Szent László u. 122.
Honlap: www.agropilot.hu
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bíró János
Telefon: 70/886-5204

Karpjuk György
Telefon: 70/886-5200
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket: