Kövesd te is!

Agrárvilág

Partnereink

Vágjon neki GPS-szel az őszi munkáknak!

 • 2019. augusztus 14., szerda 15:04

Amennyiben elérhető áron szeretne csúcsminőségű, ISOBUS képes GPS eszközre beruházni, ez az Ön lehetősége! Az akció keretein belül elérhető a Topcon legújabb monitora, melyet mintha csak a hazai gazdálkodók igényeire formáltak volna: nagypontosságú automata kormányzás, egyszerű kezelhetőség, ISOBUS kompatibilitás, azonnali segítség.

Rövid áttekintés egy innovatív márkáról:

Japán műszaki termékről lévén szó nem is csoda, hogy a TOPCON termékek eddig is a mezőgazdasági vezérlések csúcskategóriájába tartoztak. Számtalan olyan korszakalkotó megoldás bevezetése fűződik a TOPCON márkához amelynek létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta több nagy piaci szereplő is követi ezeket a megkezdett irányvonalakat. Elég, ha csak az AES-25 kormányautomatikával bevezetett, addig elektromos vezérléssel elképzelhetetlen szintre emelt kormányzási teljesítményt említjük, mely többek közt a rendszerhez illeszthető kormányszögjeladónak köszönhette, ami korábban csak a hidraulikus kormányművek privilégiuma volt.

Vagy éppen az a haladó és gyakorlatias felfogás, mely szerint az addig a fülkében, kábelek kíséretében elhelyezett modulokat (kormányvezérlő, GPS vevő) beleintegrálják a fülke tetején lévő GPS antennába, szintén egy immáron több, mint egy évtizedes TOPCON elképzelés része. Azonban talán mindközül a legnagyobb erőssége, hogy nem elégedett meg a lakossági felhasználási körülményekre kifejlesztett, készen kapható megoldásokkal, hanem a nehezebb utat választva saját szoftveres környezetet fejlesztett, HORIZON szoftver néven. A szoftver kialakítása során figyelembe vették a mezőgazdasági felhasználás sajátosságait és egy maximális stabilitású, lefagyásmentes és logikusan felépített szoftveres környezetet sikerült megalkotni, melyben józan paraszti ésszel is könnyen eligazodik a felhasználó. A saját szoftveres környezet továbbá olyan funkciók megalkotását tette lehetővé, mint az XTEND, vagy éppen a valós idejű aktív távsegítség.

Az új, X23 nevű kijelzőjével összeállított kormányzási rendszer magában foglalja a TOPCON eszközök valamennyi erősségét:

 • teljesen magyar nyelvű,
 • logikusan felépített és elképesztően könnyen kezelhető HORIZON szoftver,
 • AES-35 kompakt,
 • halk,
 • nyomatékos és nagypontosságú elektromos kormányzás, egészen +/-2cm-es RTK pontosságig,
 • kormányszögszenzor használat,
 • piacvezető ISOBUS kompatibilitás,
 • munkagép-vezérlési lehetőségek,
 • nem ISOBUS munkagépek vezérlésének lehetősége,
 • és egy valódi kuriózum: aktív távsegítség, melynek köszönhetően a szerviztechnikus azonnali segítséget tud nyújtani a felhasználónak, hasonlóan, mint ha mellette ülne a gépben.

A Topcon System 230 automata-kormányzási csomag 15-20 cm-es sorcsatlakozási pontossággal 2.250.000 Ft+ÁFA akciós áron elérhető!

Az új, X23 monitor természetesen sorvezetőként is rendelkezésre áll azon gazdálkodók számára, akik egyelőre nem terveznek komplett kormányzási rendszerbe befektetni. Sorvezetőként +/-15-20 cm-es sorcsatlakozási pontosságú az új kijelző, mely sorvezetés mellett ISOBUS kezelőterminálnak is tökéletes! Most 750.000 Ft+ÁFA akciós áron kapható, a készlet erejéig! Az újdonság mellett természetesen továbbra is kaphatóak a jól bevált X25 és X35 monitorral szerelt automata kormányzási rendszerek és átszerelő készletek is. Valamint szoftverfrissítési lehetőségeinket is érdemes figyelembe venni, hiszen számtalan hasznos új funkció érhető el velük az X25 és X35 monitorokon, mint például az automatikus táblavégi forduló, a határvonal kormányzás, vagy a művelőút kijelzés.

Az akció 2019. szeptember 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Az akció részleteiről érdeklődjön az AgroPilot Kft. elérhetőségein:


Bíró János
Telefon: 70/886-5204
Karpjuk György
Telefon: 70/886-5200
Honlap: www.agropilot.hu
Facebook: www.facebook.com/agropilotkft
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket: