Kövesd te is!

Agrárvilág

Partnereink

FeHoVa 27. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

FEHOVA – a Kárpát-medence horgászainak, vadászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója.

A 2020-as esemény ez alkalommal is 4 napig vár minden vadászt, erdészt, horgászt, természetkedvelőt és fegyver rajongót.

A trófeakiállítás keretein belül látható lesz többek között Hargita élővilága, Molitórisz Károly és dr. Ádámfi Tamás legkedvesebb trófeáinak bemutatója, valamint Kiss Richárd festményei. 

Természetesen a vadász színpadon láthatók lesznek trófeabírálatok, sólyomröptetések, fegyverkezelési és -tisztítási tanácsadás, divatbemutatók, könyv és DVD premierek (Molitórisz Károly, id. Gyimesi György, Tóth Éva, Hidvégi Béla), dedikálások, gasztro programok, a szombati nap pedig ismét a kürtösöké és a szarvasbőgést mesterfokon űző versenyzőké.

De nem csak a színpad, hanem a kiállítók serege is várja a látogatókat. A kiállításon az erdészeti és faipari cégek is bemutatják termékeiket, szoltáltatásaikat, így ők is hozzájárulnak a színes kínálathoz.

A horgász színpadon folyamatosan váltják majd egymást a csali-, technikai és újdonság bemutatók. Az érdeklődők belehallgathatnak a 2019-es világbajnokságokról szóló beszélgetésekbe, élménybeszámolókba, hiszen jelen lesznek világverő magyar női válogatott tagjai (Deli Ibolya, Gyulánszki Nikolett, Kovács Hajnalka, Kulcsár Aranka, Rudnay Csilla, Walter-Barna Diána), a szintén világbajnok férfi feeder-válogatott tagjai (Döme Gábor, Erdei Attila, Sipos Gábor, Sivák Mátyás, Szabó Tamás, Walter Tamás), valamint a VB ezüstérmes csónakos pergető válogatott tagjai (Deák Ferenc, Hipszki Róbert, Oláh Peter, Tóth László) is.

A hagyományokhoz híven a pergető-medencében és az óriás akváriumnál is szintén érdekes programok zajlanak majd.

Egyidejű rendezvények, programok:

  • VIII. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB)
  • II. FeHoVa Nemzetközi Nyílt Preparátor Verseny

 

Belépés - Változás az előző évekhez képest!

február 13., csütörtök: kizárólag a III. kapu-n lehet belépni a kiállítás területére

február 14-16., péntek – vasárnap: I. és III. kapu

Meghosszabbított nyitva tartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2020. február 14-én este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.

A helyszínen a pénztárakban érintős bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet belépőjegyet vásárolni, készpénzzel nem!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a FeHoVa-ra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásrólBudapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra.

A vadásztársaságok, horgász egyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Kedvezményes napijegy vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján!  

 

Időpont: 2020. február 13-16.

Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

Bővebb információ, kiállítói lista, programok, további kedvezmények: www.fehova.hu

 

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket: