Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Eljött a kompromisszum- és hibamentes teljesítménynövelés ideje!

Made in Germany

Felejtse el az eddigi teljesítménynövelő eszközöket! Már Magyarországon is elérhető a világ első számú, piacvezető tuningdoboza a DTE Chiptuning egyenesen Németországból!

Ki ne gondolt volna arra, hogy növelje mezőgazdasági gépének hatékonyságát, ezzel pénzt és időt megtakarítva magának és vállalkozásának? Sokan minden bizonnyal már ki is próbálták a különböző lehetőségeket. A múltbéli eszközök azonban nehezen birkóztak meg a feladattal. Gyakran nem érte el a várt teljesítmény-növekedést vagy hibakódokat generált egy-egy régebbi típusú megoldás.

Az elmúlt évek mérnöki fejlesztései átütő sikereket értek el ezen a területen is, így most már rendelkezésre áll a kompromisszum nélküli megoldás, köszönhetően a DTE Systems teljesítménynövelő eszközeinek, bármilyen nehéz terepről is legyen szó!

A megnövelt teljesítmény lehetővé teszi, hogy a dízel üzemű mezőgazdasági gépek üzemanyag fogyasztása is jelentősen csökkenjen.

✔ Több erő

✔ Nagyobb nyomaték

✔ Jelentős üzemanyag megtakarítás

Nem számít, hogy traktorról, aratógépről vagy más mezőgazdasági, erdészeti járműről legyen is szó. A DTE Teljesítmény-optimalizálása, minden elképzelhető munkahelyzetben megállja a helyét, jelentős üzemanyag- és időmegtakarítás képezve ezzel Önnek. A jelenleg is magas és az egyre növekvő energiaköltségek mellet nem elhanyagolható ez a tényező.

 

Adjon lendületet vállalkozásának! A befektetésének a megtérülése garantált!

A beépítés pofonegyszerű, de kihasználhatja kollégáink szaktudását és a helyszíni kiszállás lehetőségét is.

Tegyen próbára minket! Győződjön meg róla saját maga és próbálja ki mezőgazdasági gépének optimalizálását bármiféle kockázat nélkül!

Ha 30 napon belül kiderül, hogy mégsem elégedett termékünkkel, mi kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!

www.shop.powertuning.hu/agro

 

Keresse fel szakértő munkatársainkat még ma!

 

Eurobulldog Kft.

Cím: 6725 Szeged, Textilgyári út 3.

Telefonszám: +3630 870 2360

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.shop.powertuning.hu

 

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket: