Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Stihl-ajándék is jár a környezetkímélő technológia mellé

18 éves lett a Natur Agro Hungária. A környezetkímélő, egyben hatékony technológiát kínáló cég ezen alkalomból értékes STIHL-termékeket ajándékoz azoknak a gazdáknak, akik legalább 50 hektárra vásárolnak a cég által kínált csomagok egyikéből.

A hazai tulajdonú Natur Agro Hungária több ezer gazdálkodó partnere nem kizárólag a környezettudatosság miatt választja a Natur Technológiát. A cég tavalyi kísérleteiből kiderül, hogy a termékek felhasználása által számottevően javul a talaj biológiai aktivitása és a növények tápanyagellátottsága is. Ennek köszönhetően a tavalyi év során búzából 14,7, repcéből 18,8, napraforgóból 14,9, kukoricából 15,4%-os terméstöbbletet is sikerült realizálni, ráadásul az esetek döntő többségében a beltartalmi értékek is kedvezőbben alakultak a kezelt állomány esetében.

A kísérleti eredmények számai arra is rámutatnak, hogy a talaj- és/vagy lombkezelésre fordított összeg megtérült a többletbevételnek köszönhetően, anyagilag is jó befektetésnek bizonyult tehát a technológia alkalmazása.

Pontos értékek, megfelelő kezelés

A Natur Agro Hungária levélanalízis-szolgáltatást is kínál partnereinek, melynek köszönhetően pontosan meghatározható, hogy milyen tápelemekből szenved hiányt az állomány, így a kezelés célzottá, ebből kifolyólag hatékonnyá válik. A Magyarországon elsőként teljes analízist kínáló szolgáltatás keretében adatokhoz juthatunk több mint 10 mikroelemmel, köztük bórral, kénnel és molibdénnel kapcsolatban is.

A cég most két csomagot ajánl a gazdák figyelmébe: a dupla lombkezeléshez élő algákat is tartalmazó biostimulátort és komplex lombtrágyát használhatunk fel, míg a talajkezeléshez baktériumokat és hasznos gombákat tartalmazó talajoltó készítmények közül választhatunk.

 

1. Natur Lombtrágyacsomag két lombkezeléshez

  • hektáronként 2x2 liter Natur Plasma "T" élő algás biostimulátor
  • hektáronként 2x5 liter Natur Active komplex lombtrágya

2. Natur talajkezelő- és lombtrágyacsomag

  • hektáronként 3 liter választható talajoltó: Natur Micro "T" / Natur Nova / Natur Forte / Natur Rhizo
  • 2 liter Natur Plasma "T" élő algás biostimulátor
  • 5 liter Natur Active komplex lombtrágya

A csomagok egyikét legalább 50 hektárra megvásárló gazdák duplán jól járnak: a Natur Agro Hungária és a Stihl megállapodásának köszönhetően értékes ajándékok közül választhatnak.

 

A választható ajándékok

50 hektártól:

  • ECONOMY gumicsizma választható méretben vagy FSE 52 könnyű elektromos szegélynyíró

100 hektártól:

  • RE 88 elektromos magasnyomású mosó vagy RME 235 elektromos fűnyíró

200 hektártól:

  • FS 55 AC C26-2 könnyű motoros szegélynyíró kétkaros fogantyúval vagy MS 211 benzines motorfűrész.

 

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette az ajánlat, a részletekről a 18.naturah.hu oldalon tájékozódhat.

  

Elérhetőségek:

Natur Agro Hungária Kft.

Cím: 2164 Váchartyán, Fő út 133.
Telefon: 1/250-3415
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.naturah.hu; 18.naturah.hu;

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket: