Kövesd te is!

Agrárvilág

Partnereink

Az Ön partnere a nemzetközi kapcsolatokban – Enterprise Europe Network

Az Enterprise Europe Network, a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata ingyenes szolgáltatásaival várja az Ön jelentkezését is! Nemzetközi piacok iránti érdeklődése esetén, amennyiben termékeit eladná vagy új beszállítói, partneri kapcsolatokat keres, vagy megbízható, konkrét vállalkozásra szabott információkra van szüksége, keresse szolgáltatásainkat. Ön is közzéteheti saját üzleti / technológiai / K+F pályázati együttműködési ajánlatát térítésmentesen. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

BRAT20191210001: Osztrák vállalkozás, mely az egyik legnagyobb olajmalom, különféle tökmagolajból készült termékeket állít elő, új tökmag-beszállítókat keres.

BRPL20191119001: Kiváló minőségű, hidegen sajtolt olajok lengyel gyártója uborka, hagyma, paradicsom és más zöldségfélék nem vetésre szánt magjai iránt érdeklődik. A mikrobiológiai vizsgálat szükséges, de a fajtaigazolás nem. Beszállítói megállapodásban érdekelt.

BRFR20191107001: Francia vállalkozás, mely fiatal állatok tejhelyettesítőit valamint kiegészítő táplálékait gyártja, tejpor, édes savópor és újrazsírozott tejpor szállítóit keresi, borjak számára készítendő tápanyag előállítására. Hosszútávú beszállítói együttműködésben érdekelt.

BORO20190129001: Román szervezet keres projektjeihez szakmai partnereket. Várják kezdő, vagy már tapasztalattal rendelkező agrárvállalkozások, kutatóintézmények, egyetemek egyéb szervezetek jelentkezését, akik érdeklődnek közös projektek benyújtása iránt.

BRGR20200525001: Görög magánbefektetési társaság partneri együttműködést kínál, a turizmus, az energia- az agrár-élelmiszer- és a feldolgozóipar területén működő vállalkozások számára, melyek megalapozott üzleti tervvel rendelkeznek. Pénzügyi befektetésben vagy közös vállalkozás alapításában is érdekeltek.

BRFI20200212001: Finn traktorszervíz és alkatrész-ellátó traktor-alkatrészek nagykereskedőit, kereskedőit keresi. Szolgáltatási vagy disztribúciós megállapodást kötne a partnerrel.


Online üzleti találkozó:

2020. november 18-19-én virtuális üzletember-találkozót szervez az olasz SPIN innovációs intézmény. Várják minden érdeklődő vállalkozás jelentkezését, melyek az intelligens gyártásban illetve az ipar 4.0-ban érintettek, érdekeltek.

A részvétel ingyenes. 

Regisztrálni a következő oldalon lehet: https://smm2020.b2match.io/

Vigyük együtt nemzetközi piacra az Ön termékét is!

Keresse irodánkat, vegye igénybe szolgáltatásainkat!
Érdeklődés esetén kérjük, hivatkozzon a megadott kódokra.

További információ:

PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány
Enterprise Europe Network

A nemzetközi növekedés és az innováció szakértője!

Cím: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.
Telefon: 42/799-150; 42/799-140
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Honlap: http://een.ec.europa.euwww.primom.hu 

   

A nemzetközi növekedés és az innováció szakértője!

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: