Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Az Ön partnere a nemzetközi kapcsolatokban – Enterprise Europe Network

Az Enterprise Europe Network, a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata ingyenes szolgáltatásaival várja az Ön jelentkezését is! Nemzetközi piacok iránti érdeklődése esetén, amennyiben termékeit eladná vagy új beszállítói, partneri kapcsolatokat keres, vagy megbízható, konkrét vállalkozásra szabott információkra van szüksége, keresse szolgáltatásainkat. Ön is közzéteheti saját üzleti / technológiai / K+F pályázati együtt-működési ajánlatát térítésmentesen. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen a programokról, ajánlatokról részletes információkat!

Online üzleti találkozók

Free From functuonal & health ingredients 2020.

2020. november 24-25. között szervezik meg a Free-From Food EXPO kísérőrendezvénye-ként a nemzetközi üzletember-találkozót Amszterdamban. A szakmai programon várják minden olyan termék gyártóját, forgalmazóját, mely nem tartalmaz allergén összetevőket, és egészséges. Idén kiemelt hangsúlyt helyeznek a csomagolóanyagok minimalizálására is. Október 22-ig ingyenesen jelentkezhetnek az érdeklődők.

Riga Food 2020

Szeptember 10-én Rigában rendezik meg Lettország legnagyobb élelmiszeripari kiállításához kapcsolódva a nemzetközi üzleti találkozót a helyszínen. Idén először a kialakult Covid-19 helyzetre való tekintettel szeptember 7-9. között online részvételre nyílik lehetőség. Ajánljuk minden olyan partnerünknek, aki az élelmiszeripar – beleértve a termelést is – bármely területén végzi tevékenységét. 

A részvétel térítésmentes, de előzetes tárgyalások foglalása szükséges.

Üzleti ajánlatok

BRNL20190826001: Holland cég, mely társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos üzleti elképzelése szerint, segítené a küzdelmet az élelmiszerpazarlás ellen, – azzal, hogy a kiváló minőségű ételtermékek, amelyek külső megjelenése (szokatlan forma vagy méret miatt) nem felel meg az általános piaci elvárások által támasztott elvárásoknak szintén felhasználásra kerüljenek – külföldi partnereket keres. A vállalkozások nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik az élelmiszerek tárolása és forgalmazása terén.

BRMK20191203001: Macedón cég, amely különböző élelmiszeripari termékek beszállítója és disztribútora új európai partnereket keres. A vállalkozás fő profilja a fagyasztott hústermékek, például halak, sertés-, marha- és baromfihús forgalmazása. Kereskedelmi és disztribúciós megállapodás keretein belül kíván együttműködni leendő partnereivel, akik termelők, illetve nagykereskedők.

BRFR20200507002: Francia cég, – amely olyan táplálék kiegészítők gyártására specializálódott, amik a csiga húsának és melléktermékeinek felhasználásából készülnek – új EU-s partnereket keres, akik szolgáltatási megállapodás keretein belül vállalják a csigák feldolgozását.

Érdeklődés esetén kérjük, hivatkozzon a megadott kódokra.

További információ:

PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány
Enterprise Europe Network

Cím: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.
Telefon: 42/799-150; 42/799-140
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Honlap: http://een.ec.europa.euwww.primom.hu 

   

A nemzetközi növekedés és az innováció szakértője!

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: