Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Az Ön partnere a nemzetközi kapcsolatokban – Enterprise Europe Network

  • 2020. szeptember 20., vasárnap 15:22

Az Enterprise Europe Network, a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata ingyenes szolgáltatásaival várja az Ön jelentkezését is! Nemzetközi piacok iránti érdeklődése esetén, amennyiben termékeit eladná vagy új beszállítói, partneri kapcsolatokat keres, vagy megbízható, konkrét vállalkozásra szabott információkra van szüksége, keresse szolgáltatásainkat. Ön is közzéteheti saját üzleti / technológiai / K+F pályázati együtt-működési ajánlatát térítésmentesen. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen a prog-ramokról, ajánlatokról részletes információkat!

Online üzleti találkozók

Görög élelmiszeripari üzleti fórum

2020. október 4-6. között rendezi meg az Enterprise Europe Network hálózat az élelmiszeripari vállalkozások számára online szakmai fórumát.
Várnak minden élelmiszer-, italgyártót, forgalmazót, akik görög kapcsolatokat keresnek, hogy virtuális üzleti megbeszélésen kezdhessék meg az együttműködést, legyen szó akár exportról, akár importról. A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció során szükséges rövid cégbemutatkozó angol nyelven, mely a potenciális üzleti partnerek számára fontos információkat tartalmaz. Regisztrálni a https://hellenic-food-beverages.b2match.io/ oldalon lehet. A találkozón friss és feldolgozott gyümölcs- és zöldségtermékek, alkoholos és alkoholmentes italok, édesipari termékek előállítóival keresnek kapcsolatot. Regisztrációs határidő október 1.

Free From functuonal & health ingredients 2020.

2020. november 24-25. között szervezik meg a Free-From Food EXPO kísérőrendezvényeként a nemzetközi üzletember-találkozót Amszterdamban. A szakmai programon várják minden olyan termék gyártóját, forgalmazóját, mely nem tartalmaz allergén összetevőket, és egészséges. Idén kiemelt hangsúlyt helyeznek a csomagolóanyagok minimalizálására is. Október 22-ig ingyenesen jelentkezhetnek az érdeklődők.

 

Üzleti ajánlatok

BRNL20190826001: Holland cég, mely társa-dalmi felelősségvállalással kapcsolatos üzleti elképzelése szerint, segítené a küzdelmet az élelmiszerpazarlás ellen, – azzal, hogy a kiváló minőségű ételtermékek, amelyek külső megjelenése (szokatlan forma vagy méret miatt) nem felel meg az általános piaci elvárások által támasztott elvárásoknak szintén felhasználásra kerüljenek – külföldi partnereket keres. A vállalkozásk nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik az élelmiszerek tárolása és forgalmazása terén.

BRFR20200507002: Francia cég, – amely olyan táplálék kiegészítők gyártására specializálódott, amik a csiga húsának és melléktermékeinek felhasználásából készülnek – új EU-s partnereket keres, akik szolgáltatási megállapodás keretein belül vállalják a csigák feldolgozását.

Érdeklődés esetén kérjük, hivatkozzon a megadott kódokra.

További információ:

PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány
Enterprise Europe Network

Cím: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.
Telefon: 42/799-150; 42/799-140
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Honlap: http://een.ec.europa.euwww.primom.hu 

   

A nemzetközi növekedés és az innováció szakértője!

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: