Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

A Farkas Szerviztechnika Kft. sikerrel mutatkozott be az idei Farmer Expón is

  • 2020. szeptember 29., kedd 15:31

A FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kft. 2004. novemberében alakult családi vállalkozásként. A megalakulást több évtizedes szakmai tapasztalat alapozta meg, melynek ismerete nagyban megkönnyítette az elindulást.

Kezdetben kizárólag műhelytechnikai berendezések kereskedelmét végezte. Termékeik nagyrészt olasz és német gyártók produktumai, pl.: Emiliana Serbatoi, SWIMER, Piusi, Pressol, Cattini, TOMES, stb. Ezen gyártók termékei, a kimagasló minőségükkel és forradalmian új technikai vívmányaikkal hódítják meg a magyar vásárlókat és a hazai piacot is.

A cég már a kezdetektől, 2005-óta részt vesz a hazai országos és regionális kiállításokon. A minden év januárjában megrendezésre kerülő AGROmash EXPO mellett, többek között az OMÉK-on, a Szentlőrinci Gazda-napokon, a Farmer Expón és a Bábolnai Gazdanapokon is rendszeresen találkozhatnak velük a tankolási rendszerek és kenéstechnika iránt érdeklődők. Így volt ez idén is a 2020. évi Farmer Expón, Debrecenben, ahol a cég ismét nagy sikerrel mutatkozott be a látogatók számára. A rendezvényen Farkas Gábor ügyvezető igazgatóval beszélgettünk.

Augusztus közepe táján – aki teheti – mindenki a Balaton mellé igyekszik. Az, aki a Magyar Tenger partján él, miért jön el ilyenkor onnan az ország keleti részébe, Debrecenbe?

Igen, ez így van, de mi Siófokról már 2005-óta minden évben itt vagyunk kiállítóként a Farmer Expó-n, és nem akartuk kihagyni ennek a 29. eseményét sem.

Milyen kínálattal érkeztek ezúttal?

Próbáltuk most is minél színesebben meg-jeleníteni a termékpalettánkat. Ezért is hoztuk el a folyékony műtrágya tároló tartályt, ami 12.500 literes. Egyébként ez kapható 20.000 literes változatban is, illetve kapcsolt tartályokkal a 25.000-es és akár a 40.000 literes tartálykapacitást is el tudjuk érni.


Meg kell említenem a szürke színű, klasszikus gázolaj tartályunkat is. Népszerű Magyarországon mind a 7.500, mind pedig a 10.000 literes kivitelben.

Megtekinthető még a 9.000 literes konténer kutunk, ami a saját fejlesztésű FTS Rendszer-rel (Farkas Tank System) van felszerelve. Ez lehetővé teszi a jövedéki termék visszaigénylést, illetve a mezőgazdászok számára a pontos, precíz elszámolást, így az adminisztrációban is segítséget nyújt. Ezáltal akár több cég, tehát pl. ha a családi gazdálkodásban több adószámon szereplő vállalkozás is van, egy tartályban kezelheti így az üzemanyagát. Mely természetesen elérhető mind a műanyag duplafalú tartályokban, mind a konténer kútjainkban.

A kettős azonosítású tankoló automatájuk idén rangos elismerésben részesült.

Így van, 2020. januárjában Budapesten, az AGROmash EXPO-n prémium termékként PRÉMIUM Oklevelet kapott, egyedüliként ma a piacon elérhető tankoló automaták között.


Milyen szempontok szerint bővítik a portfóliójukat?

Természetesen igyekszünk a magyar piaci sajátosságokat szem előtt tartani. Példaként a 7.500 és a 10.000 literes duplafalú műanyagtartályainkról szólnék, ugyanis a piacon elérhető többi konkurens gyártó, illetve forgalmazó csak 5000 és 6.000 literes, vagy pedig 9.000 literest tud produkálni, ezáltal nincs megfelelő mennyiség, mert ma Magyarországon a MOL is már 4.000 liter fölött szállít ki, és a 4.000 és 6.000 liter között pedig elég komoly felárat kell fizetni, ezért a legjobb az, hogy ha egyszerre 6.000 litert vásárolnak meg az ügyfelek.

Ki lehetne-e emelni esetleg slágertermékeket?

Láthatóak itt a legnépszerűbb termékeink, az ADR-mentesen szállítható gázolaj tartályok. Ezek elérhetők normál, illetve pickup-os kivitelben is. Nagyon szeretik a gazdák, ugyanis egy olyan mennyiséget biztosít, ami jól kezelhető. Azok számára, akik AdBlue-t is szeretnének magukkal vinni, létezik az eszköznek egy kombinált változata is, amelynél a 400 literes gázolajtartályt 50 literes AdBlue-tartály egészíti ki.


Milyen érdeklődés volt tapasztalható ezúttal a Farmer Expón a termékeik iránt?

Elégedettek vagyunk, sok jelenlegi és leendő partnerünk keresett fel minket. A konkrét érdeklődőknek természetesen testreszabott ajánlatokkal álltunk a rendelkezésére. A tankoló automatika és a mobil gázolajkutak pedig a vásárt követően a telephelyünkön is személyesen kipróbálhatók!

Nádasi Zoltán

FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

 

Cím: 8600 SIÓFOK, Kele utca 116.
Telefon: 84/510-524
Mobil: 30/7420-915; 30/377-9302;
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap:
 www.tankoljon.hu

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: