Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Az Ön partnere a nemzetközi kapcsolatokban – Enterprise Europe Network

  • 2020. október 20., kedd 07:18

Az Enterprise Europe Network, a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata ingyenes szolgáltatásaival várja az Ön jelentkezését is! Nemzetközi piacok iránti érdeklődése esetén, amennyiben termékeit eladná vagy új beszállítói, partneri kapcsolatokat keres, vagy megbízható, konkrét vállalkozásra szabott információkra van szüksége, keresse szolgáltatásainkat. Ön is közzéteheti saját üzleti / technológiai / K+F pályázati együtműködési ajánlatát térítésmentesen. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen a programokról, ajánlatokról részletes információkat!

Online üzleti találkozók

Free From functuonal & health ingredients 2020.

2020. november 24-25. között szervezik meg a Free-From Food EXPO kísérőrendezvényeként a nemzetközi üzletember-találkozót Amszterdamban. A szakmai programon várják minden olyan termék gyártóját, forgalmazóját, mely nem tartalmaz allergén összetevőket, és egészséges. Idén kiemelt hangsúlyt helyeznek a csomagolóanyagok minimalizálására is. Október 22-ig ingyenesen jelentkezhetnek az érdeklődők.

Üzleti ajánlatok

BORO20190821001:Észak-Erdélyben lévő székhellyel rendelkező román cég külföldi partnereket keres. A vállalkozás fő profilja a természetes, adalékanyag mentes gyümölcslekvárok és szirupok készítése. Olyan nemzetközi disztribútorok iránt érdeklődik a KKV, akik aktívan működnek a HoReCa szektorban.

BRSE20191001001:Svéd vállalkozás külföldi beszállítókat keres. A keresett félnek olyan tölgyfahordókat lenne szükséges szolgáltatni a svéd partnernek, amelyekben több évig prémium minőségű borok érlelődtek. Beszállítói megállapodás keretein belül történne a megállapodás, a svéd cég a saját termékeit kívánja érlelni a használt hordókban általuk kifejlesztett eljárás szerint.

BRRU20191209002: Orosz cég, amely különböző trágyázási termékek árusításával foglalkozik olyan gyártókat keres, akiknek fő profiljuk a természetes, organikus trágyák előállítása. A cég bővíteni kívánja portfólióját. A két partner között kereskedelmi megállapodás keretein belül valósulna meg az együttműködés.

BRAT20191210001: Osztrák cég, amelynek fő tevékenysége a tökmag feldolgozás, új partnereket keres Kelet-Európából. A keresett fél feladata beszállítói tevékenység lenne, különböző tökmagok biztosítása az osztrák vállalkozás számára, akik feldolgoznák a beszállított termékeket.

BRES20190513001: Spanyol cég egészséges, organikus ételek (allergén- és gluténmentes, hozzáadott cukrot és adalékanyagot nem tartalmazó tészták, snack termékek) beszállítóit keresi. A vállalkozás hosszú távú együttműködést tervez keresett partnerével gyártási megállapodás keretein belül. 

Érdeklődés esetén kérjük, hivatkozzon a megadott kódokra.

További információ:

PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány
Enterprise Europe Network

Cím: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.
Telefon: 42/799-150; 42/799-140
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Honlap: http://een.ec.europa.euwww.primom.hu 

   

A nemzetközi növekedés és az innováció szakértője!

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: