Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Az Ön partnere a nemzetközi kapcsolatokban – Enterprise Europe Network

Az Enterprise Europe Network, a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata ingyenes szolgáltatásaival várja az Ön jelentkezését is! Nemzetközi piacok iránti érdeklődése esetén, amennyiben termékeit eladná vagy új beszállítói, partneri kapcsolatokat keres, vagy megbízható, konkrét vállalkozásra szabott információkra van szüksége, keresse szolgáltatásainkat. Ön is közzéteheti saját üzleti / technológiai / K+F pályázati együttműködési ajánlatát térítés-mentesen. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen a programokról, ajánlatokról részletes információkat!

ITT és MOST

Találja meg Ön is új partnerét az üzleti bizonytalanságban! A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szakmai partnereivel – Enterprise Europe Network hazai hálózata, EXIM, CED, HEPA, MKIK, GYMSKIK, ITD – magyar és angol nyelvű üzleti partnerkeresési platformot indított, ahol bármilyen szektorban működő vállalkozás számára nyitott a lehetőség. Ha Önnek gyártóra, alvállalkozóra van szüksége, vagy ön szeretne beszállítóvá válni, termékfejlesztésben, innovációban érdekelt, vagy projekt partnert keres, az eseményen biztosan megtalálja a megfelelő partnert. Regisztrációt követően korlátlan számú üzleti ajánlatot tehet közzé, bármikor lebonyolíthatja tárgyalásait, folyamatosan bővülő vállalkozói listából választhat partnert. A szolgáltatás térítésmentesen vehető igénybe. A partnerkeresés mellett ingyenes szakmai webináriumokon tájékozódhat az aktuális üzleti életet érintő változásokról, finanszírozási lehetőségekről és mind-arról, ami gazdasági fejlődésére hatással lehet.

Regisztráljon most: https://ittesmost.b2match.io/

Agrárrobotikai Nemzetközi Fórum

2020. december 8-10. között ötödik alkalommal idén kizárólag virtuálisan rendezik meg a mezőgazdasági robotikai szakmai fórumot. Az eseményen találkozhatnak egymással a robotgyártók, mezőgazdasági vállalkozások és befektetők. A program során tudományos műhelyek, robotbemutatók mellett kétoldalú üzleti tárgyalásokra is sor kerül. További információ és jelentkezés: https://www.fira-agtech.com/en/registration/

Üzleti ajánlatok:

BRPL20200916001: Lengyel vállalkozás ajánlja disztribútori szolgáltatását, új partnereket keres. Várja élelmiszergyártók, italgyártók, háztartási tisztítószerek, babaápolási termékek, biotermékek előállítóinak jelentkezését, akik érdeklődnek a lengyel piac iránt.

BOGR20200323001: Görög informatikai vállalkozás, mely élelmiszer-biztonsági kockázatok minimalizálására szakosodott ingyenes platformot biztosít az ellátási láncot érintő – COVID 19 miatt kialakult kockázat csökkentésére.

BRHR20200803001: Fitoterápiás tanácsadásra és egészséges termékek előállítására, valamint forgalmazására szakosodott horvát cég organikus élelmiszerek előállítóit keresi, akik a horvát piacra szeretnének belépni. Disztribúciós szolgáltatást kínál.

BRFR20200625001: Francia élelmiszer-gyártó és sajtkészítő vállalkozás rozsszalma beszállítókat keres, termékei csomagolására.

BRUK20190812002: Angol nagykereskedelmi vállalkozás keres élelmiszeripari termékeket, növényi olajokat, műtrágyát, állati takarmányt brit piacon való értékesítésre. A vállalkozás olyan szervezetekkel keresik a kapcsolatot, akik kizárólagos forgalmazási megállapodás alapján képzelik el az együttműködést.

Érdeklődés esetén kérjük, hivatkozzon a megadott kódokra.

További információ:

PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány
Enterprise Europe Network

Cím: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.
Telefon: 42/799-150; 42/799-140
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Honlap: http://een.ec.europa.euwww.primom.hu 

   

A nemzetközi növekedés és az innováció szakértője!

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: