AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Új csomagolásban a magyar tejtermék-helyettesítők: Így festenek a tojás alapú TOTU termékek

  • 2021. máj. 21., péntek 13:22

A Capriovus Kft. pár éve megjelent ToTu termékcsaládja most megújult kiszerelésben kapható hazánk számos üzletében. A 100%-ban magyar találmány remek alternatívát kínál azoknak, akik tejmentes alternatívát keresnek ételallergia miatt, de az alacsony szénhidrát- és a magas fehérjetartalomnak köszönhetően az egészséges és sportos életmódhoz is remek kiegészítőként szolgál.

Hazánkban a Capriovus évek óta piacvezető a tojásfeldolgozásban

A több generációs hagyományra épülő családi vállalkozás a tojásfeldolgozás teljes folyamatát átfogja: a Capriovus a termelésen kívül a mélyalmos tartásból származó tojások válogatásával, osztályozásával, fertőtlenítésével, csomagolásával, és kiszállításával is foglalkozik. A magyar cég szigorú minőségbiztosítási rendszer szerint dolgozik, és mindig nagy hangsúlyt helyez a feldolgozás technikai hátterének a fejlesztésére.

2009-ben többek között egy korszerű válogató gép is bekerült a Capriovus csomagoló üzemébe, 2012-ben pedig a cég létrehozta a saját tojótelepét is, hogy beszállítóként is eleget tehessen a partnereinek a szigorú mennyiségi és minőségi elvárásainak.

A ToTu termékek kifejlesztése dr. Németh Csaba nevéhez köthető, aki a magyar tulajdonban lévő vállalat kutatás-fejlesztési csapatával és a Szent István Egyetem munkatársaival együttműködve hozta létre a tojásfehérje alapú termékcsaládot.

Bűntudat nélküli étkezés!

A ToTu termékek előnyei

A Capriovus termékei több módon is hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz:

  • Mentsvár az ételallergiásoknak

A ToTu termékek panaszmentesen fogyasztható, erős mellékízektől mentes alternatívát kínálnak a laktózérzékenyek, valamint a tejfehérjére allergiások számára. Ráadásul helyettesítőként könnyen beilleszthetők az egyébként tejtermékeket tartalmazó receptekbe!

  • A diétázók is gond nélkül fogyaszthatják

Mivel a ToTu termékek se tejet, se cukrot nem tartalmaznak, így a fogyni vágyók, a paleo és keto diétát követők, és a cukorbetegek is bűntudat nélkül élvezhetik ezeket a tojás alapú termékeket. Szénhidráttartalmuk nem lépi túl az 1%-ot, és a glikémiás indexük is rendkívül alacsony.

  • Kiváló fehérjeforrás a sportolóknak

A nyári fogyáshoz és edzéshez is hatalmas segítséget tudnak nyújtani a ToTu termékek, amelyek könnyen felszívódó formában tartalmaznak esszenciális aminosavakat. A magas fehérje tartalommal együtt ez nem csak az izomtömeg növeléséhez járul hozzá: az időskor következtében kialakuló izomveszteség mértéket is csökkenti. Mivel nem tartalmaznak purinvázas fehérjéket, így a köszvényes betegek is gond nélkül fogyaszthatják.

Jelenleg a következő tejfehérje helyettesítő ToTu termékek találhatók meg megújult csomagolással a Capriovus kínálatában:

1. ToTu Krém

Állagban a kenhető vajkrémre és cukrászati krémre emlékeztető termék, amit tetszés szerint lehet sósan vagy édesen ízesíteni.
1 kg ToTu krém körülbelül 45-55 db tojás fehérjetartalmának felel meg!

2. ToTu Krém Extra

15%-os fehérjetartalommal rendelkező krémes termék, aminek köszönhetően a tejföl helyettesítése is könnyedén megoldható a laktózérzékenyeknek.

3. ToTu Ital

Közel 6%-os fehérjetartalommal rendelkező termék, ami állagra, színre, és bizonyos mértékben ízben is a hagyományos tejre emlékeztet. Kiváló alapanyag tejmentes turmixok elkészítéséhez, vagy a reggeli kávé ízesítéséhez!

4. ToTu Rögös

A Capriovus tojás alapú túrója, aminek a dézsmamentes csomagolása 30 napos szavatosságot biztosít. 1 kg ToTu Rögös körülbelül 60-70 db tojás fehérjetartalmának felel meg!

Elérhetőség:

CAPRIOVUS Kft.

Cím: 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.
Telefon: 24/513-660; 24/513-66;
Rendelésfelvétel, kereskedelmi információk:
Telefon: 24/418-296; 24/418-297; 24/418-298;
Mobil: 20/373-8528;

Mintabolt:
Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 51.
Nyitvatartás:
H-Cs: 8.00 – 15.30
P: 8.00 – 14.00
Sz,V: Zárva

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.capriovus.eu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: