Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

A Farkas Szerviztechnika Kft. eszközöket, berendezéseket biztosít a mezőgazdaság hatékonyságához

A siófoki FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kft. Magyarország legnagyobb raktár-készletével rendelkezik konténerkutak, műanyag dupla falú gázolajtartályok, gázolaj és AdBlue, szállítható és telepített gázolaj, AdBlue és benzintartályok, kimérők és tankoló automaták tekintetében.

A hatékonyság egyre nagyobb hangsúlyt kap a mezőgazdaságban cégünk ehhez kínál eszközöket berendezéseket.

Költség, idő- és helytakarékos üzemanyag kezelés, gázolaj és AdBlue!

Nitrosol, folyékony-műtrágya-tároló tartályok, melyek közvetetten akár 30-50%-os terményhozam növekedést eredményeznek

A folyékony-műtrágya tartályok közül a 12.500, 20.000 és 22.000 litereseket emelném ki. Egybe öntött tartályok, nagyon strapabíróak, ezért is vállal a gyártó 10 év garanciát a tartály lyukadására, kis helyigényűek – a 20.000 literes is képes egy teljes kamionnyi anyag tárolására –, időjárás- és rágcsálóállók, nem igényelnek extra rögzítést a betonalaphoz. Nagyobb mennyiség esetén multitankjainkat ajánljuk.

 

Okos-megoldásunk: felügyelt kivételezés a saját fejlesztésű tankoló automatánkkal és szintjelzőnkkel

Cégünk fejlesztése a tartályainkhoz kapcsolható és akár meglévő kutakra is telepíthető FTS rendszer, amely 2020-ban az AGROmashEXPO kiállításon egyedüliként prémium oklevélben részesült. Jelenleg több száz partnerünk alkalmazza országszerte. Előnye, hogy több folyadéktípust, és több céges készletet képes egyszerre kezelni, kettős azonosítású rendszer, egyedüli a kategóriájában, amely 8-féle adatot tud rögzíteni egyszerre.

A gázolajtartályok közül a legnépszerűbbeket emelném ki. Konténereink közül a 9-15 m3 es kivitelek, illetve 7.500 és 10.000 literes műanyag dupla falú tartályaink a legnépszerűbbek, utóbbira egyébként 10 év garanciát biztosítunk. Mindegyikben elfér egy rekeszméretnyi (5-6.000 liter) üzemanyag és még mindig marad puffer.

Farkas Gábor ügyvezető,
FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kft.

Elérhetőségek:

FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 8600 Siófok, Kele utca 116.
Telefon: 84/510-524
Mobil: 30/7420-915; 30/377-9302
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.tankoljon.hu

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: