Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Cukrászati és pékipari tejtermék helyettesítő, kiváló állati fehérjékkel, ez a ToTu!

  • 2021. november 23., kedd 13:20

A ToTu termékcsalád egyre keresettebb a kiskereskedelemben. Ugyanakkor cukrászdák, pékségek, nagykonyhák, éttermek körében élelmiszeri alapanyagaként is egyre népszerűbb. Remekül ki lehet váltani a tojásfehérje-alapú ToTu termékcsaláddal a túrót, sajtkrémet, cukrászati krémeket, tejfölt, tejet. Az ezzel elkészített termékeket a laktózérzékenyek, tejfehérje allergiások vagy a tejtermékeket más okból nem fogyasztók is bátran fogyaszthatják.

Magyarországon is egyre több étlapon szerepelnek csökkentett energiatartalmú, illetve paleo ételek. Ezek előállításában tud nagy segítség lenni a ToTu termékcsalád. Ugyanis a tojásfehérje szinte kizárólag az emberi szervezet számára jól hasznosuló fehérjéket tartalmaz, ráadásul szénhidrát- és zsír tartalma pedig gyakorlatilag nincs.

Természetesen a ToTu-t alapanyagként felhasználók nagyobb kiszerelésben is választhatják a termékeket.

A legnagyobb cukrászati partnerük a Mentes Cukrászüzem, melynek ügyvezetője, tulajdonosa, Oltványi Zsolt bővebben kifejtette, kinek készítenek tejmentes termékeket?!

A Mentes Cukrászüzem 2013-óta működő glutén-, tej- és hozzáadott cukormentes termékek gyártására specializálódott cukrászati és pékipari termelő és értékesítő családi vállalkozás. Országosan több mint 100 egységben elérhetők termékeink. Bio boltok, cukrászdák, éttermek, kávézók és rendezvényszervező egységek egyaránt nyitottak az egészségtudatos termékek értékesítése területén. Külföldre szállítunk sokkolt-fagyasztott születésnapi tortákat olasz ügyfelek részére, Magyarországon is több üzletben is elérhetők termékeink – mondta Oltványi Zsolt, aki arra is kitért, mennyire lehet a ToTu termékeket a tejtermékekhez hasonlóan használni.

Több éve dolgozunk ToTu-s termékekkel, amelyek egy kis citrom és cukorhelyettesítő hozzáadásával az édesipari termékeinkben tökéletesen kiváltja a tejfehérje érzékenységben szenvedők által nem fogyasztható túrót.


A ToTu cukrászipari, pék-, és sós termékek gyártása során is egyaránt jól és könnyedén használható egészségtudatos alapanyag! 

Elérhetőség:

CAPRIOVUS Kft.

Cím: 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.
Telefon: 24/513-660; 24/513-661;
Rendelésfelvétel, kereskedelmi információk:
Telefon: 24/418-296; 24/418-297; 24/418-298;
Mobil: 20/373-8528;

Mintabolt:
Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 51.
Nyitvatartás:
H-Cs: 8.00 – 15.30
P: 8.00 – 14.00
Sz,V: Zárva

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.capriovus.eu

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: