AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Rögös, de mégsem túró. Mi lehet az?

Gyakori metafora, hogy „rögös az élet útja”. A rögös jelzőt a gasztronómiában és az élelmiszer-előállításban főként a túró állományára vonatkozóan használjuk. Főként, de nem kizárólag!

Egyre több tejtermék helyettesítő élelmiszer jelenik meg, hiszen a lakosság körében viszonylag magas a tejfehérje-allergiások és a laktózérzékenyek száma is. Azonban nem minden étel elkészítése egyszerű tejmentesen. A rögös túró helyettesítésben valószínűleg egyedülálló módon egy 100%-ban magyar fejlesztésű és gyártású termék, a ToTu Rögös nyújt megoldást a tejmentesen táplálkozóknak. Ez a termék ugyanis sem tejfehérjét, sem laktózt nem tartalmaz, tojásfehérjéből állítják elő. Így kiváló alapanyag lehet tejmentes „túrós” rétes, „túrós pite”, „túrós batyu” és sok más finomság elkészítéséhez.

A ToTu Rögös készítmény tejszármazékot nem tartalmaz. Sokoldalú termék, az egészséges táplálkozáshoz tartozó ételkészítés minden területén jól használható. A testépítők a fehérjebevitel növelésére, a tejre, tejtermékre érzékenyek és a Paleolit ételeket fogyasztók a tehéntúró helyettesítésére használhatják. Energiatartalma alacsony, 0% zsírtartalom mellett.

„A ToTu Rögös termék szélesebb körű elfogadottságát segítette, hogy gyártás során semmilyen adalékanyagot, ízesítőszert, tartósítószert nem használunk. Csupán sok lépéses fizikai eljárásokat alkalmazunk, amilyen például a főzés is.” – mondta el dr. Németh Csaba, aki a ToTu termékek fejlesztésén dolgozik.

 

Elérhetőség:

CAPRIOVUS Kft.

Cím: 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz.
Telefon: 24/513-660; 24/513-661;
Rendelésfelvétel, kereskedelmi információk:
Telefon: 24/418-296; 24/418-297; 24/418-298;
Mobil: 20/373-8528;

Mintabolt:
Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 51.
Nyitvatartás:
H-Cs: 8.00 – 15.30
P: 8.00 – 14.00
Sz,V: Zárva

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.capriovus.eu

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: