Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 620

AGRÁRVILÁG Magazin

Kövesd te is!

Partnereink

Az Ön partnere a nemzetközi kapcsolatokban – Enterprise Europe Network

Az Enterprise Europe Network, a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata ingyenes szolgáltatásaival várja az Ön jelentkezését is! Nemzetközi piacok iránti érdeklődése esetén, amennyiben termékeit eladná vagy új beszállítói, partneri kapcsolatokat keres, vagy megbízható, konkrét vállalkozásra szabott információkra van szüksége, keresse szolgáltatásainkat. Ön is közzéteheti saját üzleti /technológiai/ K+F pályázati együttműködési ajánlatát térítésmentesen. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

BRPL20190808002:Ökológiai gazdálkodással termelt gabona lengyel forgalmazója új partnereket keres. A cég leginkább organikus gabona beszállítóval való együttműködésekben gondolkodik. A lengyel vállalat a következő termékek iránt érdeklődik: édes csillagfürt, lóbab, sárgaborsó, zab, búza, tönkölybúza, árpa és rozs.

BRMK20191203001: Makedón vállalkozás, mely különféle élelmiszeripari termékek valamint fagyasztott húsipari termékek forgalmazásával foglalkozik – csirke, pulyka, sertés, marha és halfélék – új beszállítót keres kereskedelmi vagy disztribúciós megállapodás keretében

BRPL20200214002: Az élelmiszeriparban működő lengyel cég együttműködést kíván kialakítani olyan termelőkkel, akik prezentálni szeretnék termékeiket a lengyel piacon. A cég szorosan együttműködik a lengyel piac legnagyobb nagykereskedelmi és kiskereskedelmi láncaival és a HORECA szektorral is. Disztribúciós megállapodás keretein belül kívánnak együttműködni partnereikkel. 

BRNL20200330001: Holland vállalat olyan innovatív, fenntartható élelmiszeripar termékeketgyártó vállalatokat keres, melyek bővítenék piacaikat új nemzetközi kapcsolatokkal. Kereskedelmi ügynöki megállapodásban érdekeltek.

BRUK20190812002: Brit vállalkozás, mely élelmiszeripari termékek, növényi olajok, műtrágyák, állati takarmányok kereskedelmére szakosodott kereskedelmi ügynöki tevékenységet ajánl külföldi partnerei számára, amennyiben sikerül kizárólagos megállapodást kötniük. A cég 25 éve van a piacon és az Egyesült Királyságon kívül 20 országban van jelen.

BRPL20200415001: Lengyel kereskedelmi ügynökségként is működő gyógyszeripari vállalat disztribúciós szolgáltatást kínál külföldi cégek számára, akik a lengyel piacon gyógyszerészeti termékeket és étrend-kiegészítőket kívánnak forgalmazni. Kereskedelmi megállapodás formájában képzelik el az együttműködést.

Érdeklődése esetén kérjük, hivatkozzon a megadott kódra.

Keresse irodánkat, vegye igénybe szolgáltatásainkat.

Vigyük együtt nemzetközi piacra az Ön termékét is!

 

További információ:

PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány
Enterprise Europe Network

A nemzetközi növekedés és az innováció szakértője!

Cím: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 16.
Telefon: 42/799-150; 42/799-140
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Honlap: http://een.ec.europa.euwww.primom.hu 

   

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: