Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Kiút Mikrohitel – Újabb hitellehetőség vállalkozások számára

A PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány a jól működő 5 és 10 millió forintos hitelkínálatának körét a Helyi Mikrohitel Alap (HMA) keretében tovább bővítette.

Kedvező feltételekkel indított új hitelkonstrukciót saját forrásból a PRIMOM Alapítvány. A Kiút Mikrohitel legfeljebb 10 millió forint összegig igényelhető, és a hitelkiváltáson kívül bármilyen, a vállalkozás működésével kapcsolatos célra felhasználható. A kamat fix 2,9 %.

Nagy előnye, hogy a hitelbírálatot követően rövid idő alatt hozzájuthatnak a vállalkozások a kívánt összeghez, és nincs szükség önerőre. A többi hitelhez hasonlóan lehetőség van türelmi idő igénybevételére, legfeljebb 12 hónapig, mely időszak alatt csak a kamatot kell törleszteni az igénylőnek. A hitel kezdő vállalkozások számára is hozzáférhető. A kamaton kívül más költség nem terheli a vállalkozót, az előtörlesztés és az egyösszegű visszafizetés egyaránt díjmentes. A folyósítás előre történik, egy összegben a pozitív bírálatot követően.

A hitel igénylése egyszerű, a hitelkérelem és az előírt mellékletek benyújtását követően kerül sor a bírálatra, szerződéskötésre és a hitel folyósítására. A mikrohitelt igénylők számára a PRIMOM Alapítvány térítésmentes üzletviteli tanácsadást is biztosít a futamidő alatt, és természetesen azt követően is igény szerint, ezzel is támogatva a vállalkozások folyamatos fejlődését.

Ezzel együtt alapítványunk – ágazati megkötés nélkül – ötféle beruházási és forgóeszköz hitelkonstrukcióval áll a kezdő és már működő mikro- és kisvállalkozások, agrártermelők, őstermelők rendelkezésére. A feltételek teljesítése esetén, akár 2 x 10 millió Forint is igényelhető.

További információ: 

  

PRIMOM Alapítvány,

Cím: 4400 Nyíregyháza Luther  u. 16.
Telefon: 42/502-138; 42/502-165;
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.primom.hu

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: