Agrárvilág

Kövesd te is!

Partnereink

Munkaügyi megoldások a mezőgazdaságban is

A 2021. évi Munkaügyi Szakapparátusi Képzés kurzusunk 2021. április 30-án sikeresen lezárult, melyen 19 cég vett részt 20 fővel. A munkaügyi kurzus résztvevői közül 13-ankiválóan megfelelt, 7 fő pedig jól megfelelt eredményt ért el az online tesztek eredményei alapján.

Gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni az olyan megkeresésekre, melyek az aktuális társadalmi és munkaügyi helyzetekben több helyről érkeznek általában egy adott kérdéskörben, de árnyalatában, körülményeiben más-más megvilágításban. A problémafelvetés ugyanaz; feladatunk elősegíteni annak körültekintő megoldás tervezetét.

Miért érdemes Önöket választani a munkaügyi kérdésekben?

A vállalkozások a napi ügyvitel mellett nem tehetik meg ilyen szintű szaktanácsadói hálózat kiépítését, fenntartását és működtetését.

Mi 35 éves tapasztalattal rendelkezünk a munkajog és munkaügyi szervezés területén. Több partnerünk már 16 éve folyamatosan, megszakítás nélkül veszi igénybe szolgáltatásainkat és látjuk el azoknak munkaszervezési és szabályozási rendszerét.

Mit jelent ez?

A Kontroport Kft. munkatársai egy munkaügyi átvilágítás után, megfogalmazzák a működés gyenge pontjait, és intézkedési tervet dolgoznak ki ezek megszüntetésére, elkerülésére. A Kontroport Kft. azonban nemcsak a cég egészét érintő változás menedzsmentben tud segítséget adni, hanem a konkrétan felmerülő napi működés során adódó kérdések megoldásában is. Munkatársaink megfelelő tapasztalata és szakmai tudása alapfeltétel, melyre minden megrendelőnk számíthat.

Melyek az idei terveik, várakozásaik?

A COVID helyzetben nyújtott általános informális támogatás mellett célunk a vállalkozások hatékony működőképességének biztosítása érdekében a rendelkezésre álló erőforrások (elsősorban a humánerőforrás) legoptimálisabb kihasználására való felkészítés, átvilágítás és együttműködés.

A www.kontroport.hu weblap megismertetése és használatának gyakorlata az agrárvállalkozások számára. Az utóbbi időben többek között két, különösen nagy érdeklődésre számot tartható cikket helyeztünk el partnereink tájékoztatására:

Intézkedések a vállalkozások számára a COVID-19 hatásainak enyhítésére Munkaügyi ellenőrzés helyett Foglalkoztatás-felügyeleti ellenőrzés 2021. március 01-től

Folytatjuk az online munkaügyi kurzusok és videokonferenciák további szervezését, és az ilyen jellegű kapcsolatok gyakorlatának bevezetését és általánossá tételét a vállalkozásokon belül és kívül egyaránt.

2021. májusában a vezetők részére szervezünk Munkaügyi Megoldások Vezetőknek címmel egy online kurzust, melynek főbb témái az irányítás elvi alapjai, munkáltatói, munkavállalói jogok és kötelezettségek, munkaügyi ismeretek, bérezési, fegyelmezési kérdések.

2021. május 04-től újra megkezdtük a helyszíni tanácsadást a járványügyi szabályok figyelembevételével.

Jövőképünk, hogy a világjárvány okozta nehéz gazdasági helyzettel dacolva partnereink szervezési és jogi szakértelemmel támogatva terveikben és eredményekben is megerősödjenek. Ehhez sok megoldandó feladat társul, melynek nagy része munkaügyi feladat, azok megoldásában jók vagyunk.

Köszönöm a beszélgetést, és további sok sikert a munkájukhoz!
Nádasi Zoltán

 

Elérhetőségek:

Kontroport Kft.

Kurunczi László
ügyvezető, munkaügyi szaktanácsadó

Cím: 6723 Szeged, Tarján széle u. 4/A.
Mobil: 70/938-8767
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket: