Agrárvilág

Partnereink

November 30-ig nyújtható be az „Innovációs voucher” pályázat

GINOP-2.1.4-15 pályázat, amelyben Pest megyén kívüli vállalkozások pályázhatnak innovációs támogatásra. A felhívás célja egyrészt a mikro-, kis- és középvállalkozások bevonása az innovációs láncba, másrészt a vállalkozások Kutatás+Fejlesztés+Innováció tevékenységének intenzitásának fokozása.

Az elnyert támogatással egyrészt a vállalkozások számára szükséges, de általuk nem megvalósítható tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatás igénybevételére nyílik lehetőség, másrészt arra, hogy a vállalkozások saját ötleteikkel, elképzeléseikkel közvetlenül megkeressenek egy-egy szolgáltatót (egyetem, kutatóhely, egyéb minősített szolgáltató), és azoktól innovatív termék, eljárás, vagy szolgáltatás kifejlesztése érdekében K+F+I-hez kapcsolódó szolgáltatást vegyenek igénybe. Ennek értelmében elszámolható például a tesztelés, a tanúsítás biztosítása, az irodahelység használata, adatbank, könyvtár, piackutatás, laboratórium használata hatékonyabb termékek fejlesztése céljából.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 1 millió forint, maximum 5 millió forint. A projekt végrehajtására a kezdéstől számítva legfeljebb 6 hónap áll rendelkezésre. A pályázatok benyújtása a keret kimerüléséig folyamatosan, de legkésőbb 2018. november 30-án 12 óráig lehetséges.

Forrás: http://www.nak.hu/tamogatasok/elelmiszeripar/98054-november-30-ig-nyujthato-be-az-innovacios-voucher-elnevezesu-palyazat

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2018. november 15., csütörtök 07:50
: