Agrárvilág

Médiaajánlat

Pályázati Sajtókommunikáció

Partnereink

Pályázati Kommunikáció

Pályázati Kommunikáció (16)

Sajtóközlemény - Linamar Hungary Zrt.

Írta: 2016. július 09., szombat 15:07 Kategória: Pályázati Kommunikáció 0

Befejeződött a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs alap finanszírozásával megvalósult "Új, a kukoricaszár vízleadását elősegítő, különböző technológiák igényeit kielégítő zúzási képességekkel rendelkező öndiagnosztikával és szármaradvány rendképző egységgel felszerelt nagyteljesítményű kukorica csőtörő adaptercsalád kifejlesztése." tárgyú pályázat a Linamar Hungary Zrt-nél. A projekt Békés megyében, a társaság orosházi telephelyén valósult meg.

A pályázati kiíráson 64 671 787 Ft vissza nem térítendő a Magyar Kormány által finanszírozott támogatás segítségével új technológia és termék került kifejlesztésre. A kifejlesztett termék minden tekintetben kielégíti a vevői elvárásokat.

Bővebben...

Tyukodi Péter fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Írta: 2016. január 14., csütörtök 11:30 Kategória: Pályázati Kommunikáció 0

Gazdaságomat Szakáld településen és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 11,49 EUME méretre növelni.  2 ha területen gabona termesztését, 2 ha területen birsalma ültetvény telepítését tervezem saját földterületre, továbbá 3 ha szilva és kajszibarack művelését veszem át családon belül a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban (Tyukodi Ferencné) szerzett több éves növénytermesztési és kertészeti tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: kukorica, szilva, kajszibarack, birsalma

Bővebben...

Mitelle Ádám fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Írta: 2016. január 14., csütörtök 11:20 Kategória: Pályázati Kommunikáció 0

Gazdaságomat Telkibányán és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 12,37 EUME méretre növelni. 2500 m2 fóliasátras zöldség és 1500 m2 virágültetvény művelését tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban (Mitelle Ottó Ernő) szerzett több éves kertészeti tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: Kígyóuborka, fürtös uborka, zöldhagyma, krizantém, egynyári virágok

Bővebben...

Lupis Gergely fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Írta: 2016. január 14., csütörtök 11:10 Kategória: Pályázati Kommunikáció 0

Gazdaságomat Nagyrozvágyon és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,01 EUME méretre növelni. 1250 m2 fóliasátras virágültetvényt és 105 méhcsalád tartását tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett több éves kertészeti és Fekete Zoltán őstermelőnél szerzett állattartási tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: fajtamézek, virágpor, szálas és cserepes krizantém, cserepes petúnia.

Bővebben...

Gazdaságomat Karos településen és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,59 EUME méretre növelni. 4 ha területen gabona termesztését tervezem bérelt földterületre, továbbá 93 db különböző életkorú szarvasmarha valamint 3 db ló és 5 db sertés tartását tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett több éves növénytermesztési és állattenyésztési tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: zab, búza, hízó-marha, tej

Bővebben...

Gazdaságomat Hegymegen és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,35 EUME méretre növelni. 220 m2 területen csiperke és laska gomba telepítését tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt, Berzeviczi Zsolt és Ruszkai József gazdaságban szerzett több éves gyümölcstermesztési és növénytermesztési tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: csiperkegomba, laskagomba

Bővebben...

Gazdaságomat Karos településen és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,26 EUME méretre növelni. 2,5 ha területen gabona és olajos mag termesztését, 4 ha területen alma ültetvény telepítését tervezem saját földterületre, továbbá 7 db hízó-marha tartását tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett növénytermesztési és Harsányi Bálint vállalkozónál szerzett több éves állattenyésztési tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: búza, repce, kukorica, alma, hízó-marha

Bővebben...

Gazdaságomat Bodrogolaszi és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,43 EUME méretre növelni. 6 ha legelő hasznosítása mellett, 160 db juh és 13 db hús-marha beállítását tervezem a 4. évre.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett 13 éves állattenyésztési tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: pecsenye bárány, gyapjú, hízó-marha, istállótrágya

Bővebben...

Gazdaságomat Hercegkúton és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 12,33 EUME méretre növelni. 2,5 ha területen fekete bodza telepítését, továbbá 3,5 ha meglévő bodza ültetvény bérlését tervezem a 4. év végére. Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett több éves kertészeti tapasztalatokkal rendelkezem.

Az ültetvényhez kapcsolódó éves gépi munkák nagy részét saját, meglévő és vásárolandó gépekkel tervezem elvégezni, a kézi munkákat pedig személyes közreműködés és alkalmazott útján.

Előállítani kívánt termék: fekete bodza gyümölcse, fekete bodza virága.

Bővebben...

Gazdaságomat Lakon és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,38 EUME méretre növelni. 150 m2 területen csiperke és laska gomba telepítését tervezem, továbbá 70 méhcsalád tartását a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett több éves állattartási tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: csiperkegomba, laskagomba, virágméz, akácméz.

Bővebben...
: