Agrárvilág

Partnereink

Kerékgyártó Tamás fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Gazdaságomat Bodrogolaszi és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,43 EUME méretre növelni. 6 ha legelő hasznosítása mellett, 160 db juh és 13 db hús-marha beállítását tervezem a 4. évre.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett 13 éves állattenyésztési tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: pecsenye bárány, gyapjú, hízó-marha, istállótrágya

Az állattartáshoz szükséges telephellyel és épületekkel (istálló, raktár) rendelkezem, az állattartás munkálatainak elvégzéséhez szükséges gépekkel, eszközökkel (traktor, kasza adapter, kéziszerszámok, stb.), részben rendelkezem. A támogatást az állomány és az állattartáshoz szükséges eszközök megvásárlására, korszerűsítésére (pl.: istálló korszerűsítése, munkagépek, birkanyíró, stb.) tervezem felhasználni. Új gépek, eszközök vásárlásával, biotermelés bevezetésével tervezem fejleszteni a gazdaságom.

Sajtóközlemény:

A 24/2015. (IV.28.) MvM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2015. évben igényelhető támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet szabályozása alapján a 2015. évben nyújtott támogatások NYERTES PÁLYÁZÓJA, aki hírportálunkon biztosítja a kommunikációs nyilvánosságot: 

Kerékgyártó Tamás, Bodrogolaszi, ágazat Állattenyésztés, elnyert támogatás 40.000 euro, a pályázat elnyerésének éve 2015.

A megjelentetéssel eleget kívánok tenni a PÁLYÁZATOMBAN VÁLLALT nyilvánosság biztosításának. Kerékgyártó Tamás

Kép: http://gallery.site.hu/

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2016. április 26., kedd 08:02
Értékelés:
(1 szavazat)
: