Agrárvilág

Partnereink

Kol Zsuzsanna fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Gazdaságomat Karos településen és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,26 EUME méretre növelni. 2,5 ha területen gabona és olajos mag termesztését, 4 ha területen alma ültetvény telepítését tervezem saját földterületre, továbbá 7 db hízó-marha tartását tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett növénytermesztési és Harsányi Bálint vállalkozónál szerzett több éves állattenyésztési tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: búza, repce, kukorica, alma, hízó-marha

Az állattartáshoz szükséges telephellyel és épületekkel (istálló, raktár) rendelkezem, a növénytermesztés munkálatainak elvégzéséhez szükséges gépekkel, eszközökkel részben rendelkezem. A támogatást földterület, az állomány és az állattartáshoz szükséges eszközök megvásárlására, korszerűsítésére (pl.: istálló korszerűsítése, munkagépek stb.) tervezem felhasználni. Új gépek, eszközök vásárlásával, biotermelés bevezetésével tervezem fejleszteni a gazdaságom.

Sajtóközlemény:

A 24/2015. (IV.28.) MvM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2015. évben igényelhető támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet szabályozása alapján a 2015. évben nyújtott támogatások NYERTES PÁLYÁZÓJA, aki hírportálunkon biztosítja a kommunikációs nyilvánosságot: 

Kol Zsuzsanna, Karos, ágazat Állattenyésztés, Szántóföldi növénytermesztés, elnyert támogatás 40.000 euro, a pályázat elnyerésének éve 2015.

A megjelentetéssel eleget kívánok tenni a PÁLYÁZATOMBAN VÁLLALT nyilvánosság biztosításának. Kol Zsuzsanna

Kép: http://www.miskolczoo.hu/

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2016. április 26., kedd 08:02
Értékelés:
(0 szavazat)
: