Agrárvilág

Partnereink

Kolozsvári Katalin fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Gazdaságomat Hegymegen és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,35 EUME méretre növelni. 220 m2 területen csiperke és laska gomba telepítését tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt, Berzeviczi Zsolt és Ruszkai József gazdaságban szerzett több éves gyümölcstermesztési és növénytermesztési tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: csiperkegomba, laskagomba

A telep kezeléséhez szükséges kisebb kézi szerszámokkal és telephellyel rendelkezem. A támogatást gombatelep létrehozásához, fóliaház kialakításához, termőközeg beszerzéséhez, öntözőrendszer kiépítéséhez és új gépek, eszközök vásárlásához tervezem felhasználni. Új gépek, eszközök vásárlásával, biotermelés bevezetésével tervezem fejleszteni a gazdaságom.

Sajtóközlemény:

A 24/2015. (IV.28.) MvM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2015. évben igényelhető támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet szabályozása alapján a 2015. évben nyújtott támogatások NYERTES PÁLYÁZÓJA, aki hírportálunkon biztosítja a kommunikációs nyilvánosságot: 

Kolozsvári Katalin, Hegymeg, ágazat Kertészet, elnyert támogatás 40.000 euro, a pályázat elnyerésének éve 2015.

A megjelentetéssel eleget kívánok tenni a PÁLYÁZATOMBAN VÁLLALT nyilvánosság biztosításának. Kolozsvári Katalin

Kép: http://gombajo.hu/

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2016. április 26., kedd 08:03
Értékelés:
(0 szavazat)
: