Agrárvilág

Partnereink

Kovács József Dávid fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Gazdaságomat Karos településen és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,59 EUME méretre növelni. 4 ha területen gabona termesztését tervezem bérelt földterületre, továbbá 93 db különböző életkorú szarvasmarha valamint 3 db ló és 5 db sertés tartását tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett több éves növénytermesztési és állattenyésztési tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: zab, búza, hízó-marha, tej

Az állattartáshoz szükséges telephellyel és épületekkel (istálló, raktár) rendelkezem, a növénytermesztés munkálatainak elvégzéséhez szükséges gépekkel, eszközökkel részben rendelkezem. A támogatást az állomány és az állattartáshoz szükséges eszközök megvásárlására, korszerűsítésre (pl.: istálló korszerűsítése, munkagépek stb.) tervezem felhasználni. Új gépek, eszközök vásárlásával, biotermelés bevezetésével tervezem fejleszteni a gazdaságom.

Sajtóközlemény:

A 24/2015. (IV.28.) MvM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2015. évben igényelhető támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet szabályozása alapján a 2015. évben nyújtott támogatások NYERTES PÁLYÁZÓJA, aki hírportálunkon biztosítja a kommunikációs nyilvánosságot: 

Kovács József Dávid, Kar, ágazat Állattenyésztés, Szántóföldi növénytermesztés, elnyert támogatás 40.000 euro, a pályázat elnyerésének éve 2015.

A megjelentetéssel eleget kívánok tenni a PÁLYÁZATOMBAN VÁLLALT nyilvánosság biztosításának. Kovács József Dávid

Kép: http://www.chovzvirat.cz/

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Értékelés:
(0 szavazat)
: