Agrárvilág

Partnereink

Lupis Gergely fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Gazdaságomat Nagyrozvágyon és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 10,01 EUME méretre növelni. 1250 m2 fóliasátras virágültetvényt és 105 méhcsalád tartását tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban szerzett több éves kertészeti és Fekete Zoltán őstermelőnél szerzett állattartási tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: fajtamézek, virágpor, szálas és cserepes krizantém, cserepes petúnia.

A virágok kezeléséhez szükséges kisebb kézi szerszámokkal és földterülettel rendelkezem. A gépek, eszközök tárolásához szükséges raktár épülettel is rendelkezek. A támogatást fóliasátor építéséhez, öntözőrendszer kialakításához, méhcsaládok és kaptárok, állattartás eszközeinek beszerzéséhez tervezem felhasználni. Új gépek, eszközök vásárlásával, biotermelés bevezetésével tervezem fejleszteni a gazdaságom.

Sajtóközlemény:

A 24/2015. (IV.28.) MvM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2015. évben igényelhető támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet szabályozása alapján a 2015. évben nyújtott támogatások NYERTES PÁLYÁZÓJA, aki hírportálunkon biztosítja a kommunikációs nyilvánosságot: 

Lupis Gergely, Nagyrozvágy, ágazat Kertészet, Állattenyésztés, elnyert támogatás 40.000 euro, a pályázat elnyerésének éve 2015.

A megjelentetéssel eleget kívánok tenni a PÁLYÁZATOMBAN VÁLLALT nyilvánosság biztosításának. Lupis Gergely

Kép: http://image.hotdog.hu/

Értékelés:
(0 szavazat)
: