Agrárvilág

Partnereink

Mitelle Ádám fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Gazdaságomat Telkibányán és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 12,37 EUME méretre növelni. 2500 m2 fóliasátras zöldség és 1500 m2 virágültetvény művelését tervezem a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban (Mitelle Ottó Ernő) szerzett több éves kertészeti tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: Kígyóuborka, fürtös uborka, zöldhagyma, krizantém, egynyári virágok

A zöldségek és virágok kezeléséhez szükséges kisebb kézi szerszámokkal, földterülettel és 1000 m2 fóliasátorral rendelkezem. A gépek, eszközök tárolásához szükséges raktár épülettel is rendelkezek.

A támogatást további fóliasátor építéséhez, öntözőrendszer kialakításához, új gépek, eszközök beszerzéséhez tervezem felhasználni. Új gépek, eszközök vásárlásával, biotermelés bevezetésével tervezem fejleszteni a gazdaságom.

Sajtóközlemény:

A 24/2015. (IV.28.) MvM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2015. évben igényelhető támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet szabályozása alapján a 2015. évben nyújtott támogatások NYERTES PÁLYÁZÓJA, aki hírportálunkon biztosítja a kommunikációs nyilvánosságot: 

Mitelle Ádám, Telkibánya, ágazat Kertészet, elnyert támogatás 40.000 euro, a pályázat elnyerésének éve 2015.

A megjelentetéssel eleget kívánok tenni a PÁLYÁZATOMBAN VÁLLALT nyilvánosság biztosításának. Mitelle Ádám

Kép: http://gazigazito.hu/

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Értékelés:
(1 szavazat)
: