Agrárvilág

Partnereink

Tyukodi Péter fiatal gazda sajtóbemutatkozás

Gazdaságomat Szakáld településen és környékén tervezem létrehozni és a negyedik év végére 11,49 EUME méretre növelni.  2 ha területen gabona termesztését, 2 ha területen birsalma ültetvény telepítését tervezem saját földterületre, továbbá 3 ha szilva és kajszibarack művelését veszem át családon belül a 4. év végére.

Az iskolai gyakorlatok alatt és a családi gazdaságban (Tyukodi Ferencné) szerzett több éves növénytermesztési és kertészeti tapasztalatokkal rendelkezem.

Előállítani kívánt termék: kukorica, szilva, kajszibarack, birsalma

A növénytermesztés munkálatainak elvégzéséhez szükséges gépekkel, eszközökkel, részben rendelkezek. A rendelkezésemre áll továbbá egy telephely, területén raktárépületekkel. A támogatást földterület, csemeték és a műveléshez szükséges eszközök megvásárlására, korszerűsítésre (pl.: munkagépek, rázógép, öntözőrendszer, stb.) tervezem felhasználni. Új gépek, eszközök vásárlásával, biotermelés bevezetésével tervezem fejleszteni a gazdaságom.

Sajtóközlemény:

A 24/2015. (IV.28.) MvM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2015. évben igényelhető támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet szabályozása alapján a 2015. évben nyújtott támogatások NYERTES PÁLYÁZÓJA, aki hírportálunkon biztosítja a kommunikációs nyilvánosságot: 

Tyukodi Péter, Szakáld, ágazat Kertészet, Szántóföldi növénytermesztés, elnyert támogatás 40.000 euro, a pályázat elnyerésének éve 2015.

A megjelentetéssel eleget kívánok tenni a PÁLYÁZATOMBAN VÁLLALT nyilvánosság biztosításának. Tyukodi Péter

Kép: http://rosegarden.hu/

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Értékelés:
(1 szavazat)
: