Agrárvilág

Partnereink

FALUSI SZÁLLÁSHELYEK ÉS TURISZTIKAI ATTRAKCIÓ LÉTESÍTÉSE LITKA FALUBAN

A Vidékfejlesztési Program a vidéki térségekben működő mikro vállalkozásoknak minősülő mezőgazdasági termelők induló vagy már működő nem mezőgazdasági tevékenységek fejlesztése érdekében „Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása” tárgyú pályázati felhívást tett közzé, melyre Szászi Beatrix Henrietta őstermelő sikeresen pályázott.

A Vidékfejlesztési program keretében megvalósuló projekt címe „Falusi szálláshelyek és turisztikai attrakció létesítése Litka faluban”,

Támogatói okirat azonosító: 1924829069, a megvalósulás helyszíne Litka, Fő utca 47. (Hrsz.: 11.).

A Támogató döntése alapján a Kedvezményezett bruttó 45,47 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A 45,47 millió forint európai uniós támogatás segítségével a vendégház kivitelezése, építése történik meg.

A tervezett beruházás során egy földszintes 187,93 m2-es, 4 vendégszobás szálláshely kerül felépítésre, a hozzá tartozó belső úttal, parkolókkal és szennyvízaknával. Az ingatlan energia igényének egy részlét a napelem rendszer biztosítja majd. Az épület akadálymentes bejárata az északi homlokzaton lesz kialakítva. A vendégszobák 2 ill.3 férőhellyel fognak rendelkezni, területük 16 és 17 m2 közöttiek. Minden szoba külön vizesblokkal rendelkezik. A társalgó-étkező helyiség az épület súlypontjában kerül kialakításra, konyha illetve fedett terasz kapcsolódik hozzá. Az épület közútról történő megközelíthetőségét négy parkoló biztosítja, melyből egy akadálymentes kialakítású lesz.

Terveimmel munkahelyteremtést is megvalósítok, melyek előnyösen hatnak a település foglalkoztatási helyzetére és a fizetőképes kereslet növekedésére.

A Támogatói Okirat iratazonosítója: 1924829069 mely 2018.04.04-én lépett hatályba.

A projekt tervezett fizikai befejezésének napja 2020.03.31.


További információ kérhető:

Szászi Beatrix Henrietta
Cím: 3866 Litka, Fő út 49.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2018. december 04., kedd 08:17
Értékelés:
(0 szavazat)
: