Agrárvilág

Médiaajánlat

Pályázati Sajtókommunikáció

Partnereink

Népszerűek a kiállítói helyek a 78. OMÉK-ra

2017. július 21., péntek 11:02 Kategória: Publikáció

Nagy a kereslet a kiállítói helyek iránt a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK). Az idén szeptember 20.-án kezdődő rendezvényre már közel 400 pultot foglaltak le a jelentkezők.

Nagy számban jelentkeznek a kistermelők és a családi gazdálkodók a kiállítói helyekért az idei OMÉK-ra, amelyet 2017. szeptember 20.-24. között rendeznek a HUNGEXPO és a Kincsem Park területén. A szakkiállítói helyek iránt is folyamatos az érdeklődés, egyre több standnak van már gazdája.

Bővebben...

Nemzetközi az érdeklődés a Szentlőrinci Gazdanapokon

2017. július 21., péntek 10:08 Kategória: Publikáció

Az ország egyik legnagyobb mezőgazdasági vására a 24. Szentlőrinci Gazdanapok, ebben az esztendőben augusztus 11. és 13. között várja a szakmai közönséget és a vásárlátogatókat. Idén is közel négyszáz hazai és külföldi kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait. A vásár ideje alatt szakmai program lesz a gyakorlati szántóföldi bemutató.

Az elmúlt esztendőben a vásárfejlesztési stratégia részeként a szervező Baranya Megyei Vállalkozói Központ együttműködési megállapodást kötött Horvátország legnagyobb vásárszervező cégével, a Bjelovarski Sajammal, amely évente több szakmai kiállítást szervez, s e mellett nemcsak kiállítóik körét bővítik folyamatosan, de speciális, a vásár megtekintését célzó utakat is szerveznek.

Bővebben...

Japán lesz a 78. OMÉK vendégországa

2017. július 21., péntek 09:15 Kategória: Publikáció

A 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) partnerországaként Japánt köszönthetjük – jelentette be az OMÉK sajtótájékoztatóján Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

A miniszter kiemelte: Japánnal kiválóak a magyar kapcsolatok, Japán az Európai Unión kívüli magyar élelmiszeripari export legfontosabb, legnagyobb célországa. A két ország viszonyát gyorsan bővülő kereskedelmi kapcsolat jellemzi, az egyik legnagyobb ázsiai befektető ma Japán Magyarországon.

Bővebben...
: