Agrárvilág

Partnereink

Bérleti akció a Toyota Anyagmozgatás Magyarország Kft. szervezésében

A Toyota számára fontos, hogy a mezőgazdaságban érintett gazdálkodók és kereskedők, valamint a mezőgazdaságot kiszolgáló vállalkozások is széles körben megismerjék termékeiket és szolgáltatásaikat. Ezért augusztusban a Toyota Material Handling kiállítóként vett részt a Dél-nyugat dunántúli Szentlőrinci Gazdanapok 3 napos rendezvénysorozatán, melyen az akciójuknak köszönhetően is az elvárásaikon túlmutató érdeklődés mutatkozott a kínálatuk iránt.

A világ vezető targonca és anyagmozgatógép gyártójának leányvállalata a Toyota Anyagmozgatás Magyarország Kft. 1989 óta van jelen a magyar piacon. Raktártechnikai berendezéseik számos logisztikai központban, de éppúgy kis egyéni gazdálkodóknál is bizonyították, hogy a Toyota a minőség és megbízhatóság mellett tette le a voksát. Homlokvillás berendezéseik szinte az egész országban fellelhetőek dízel, gázüzemű, vagy elektromos hajtással. Új eszközeik értékesítése és szervizelése mellett jelentős bérflottával vannak jelen a hazai piacon.

A bérleti üzletáguk rohamléptékben fejlődik, így gazdaságosabb lehetőséget biztosítanak azon partnereiknek akiknél a szezonalitás miatt néhány hétre-hónapra van csak igény anyagmozgatási többletberendezésre. A rövid távú bérlet mellett elérhetőek a tartós bérleti konstrukciók és a lízingmegoldások is. A TOYOTA vállalat továbbá jelentős piaci szereplő a raktári állványrendszer tervezés és értékesítés területén.

Most egy kedvezményes ajánlattal lépnek a piacra, amelyet minden a mezőgazdaságban érintett jövőbeli és meglévő ügyfelüknek felajánlanak.
Minden használtgép és határozatlan idejű bérlet árából 10% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTANAK 2016.12.31.-ig történő új megrendelés esetén.

Keresse bizalommal a Toyota Anyagmozgatás Magyarország Kft. értékesítőit!

Toyota Anyagmozgatás Magyarország Kft.

Cím: 1116 Budapest, Építész utca 28.
Tel.: 70/320-4022; 1/482-0900
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: http://www.toyota-forklifts.hu

Kép: http://www.toyota-forklifts.hu

Forrás: www.toyota-forklifts.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2016. szeptember 28., szerda 14:06
: