Agrárvilág

Partnereink

Ez év decemberében jubilál a HIMEL Magyarország Kft.

A jövő hónapban lesz 20 éves a HIMEL Magyarország Kft., amely 1996. decemberében alakult a HIMEL Maschinen GmbH termékeinek magyarországi forgalmazására. A cég ars poeticája a kiváló termékek forgalmazása és gyártása a vevői igények magas szintű, magas színvonalú kiszolgálása, maximális megelégedettség mellett - ismertette Busa Zoltán ügyvezető igazgató.

- Mit is jelentett ez pontosan?

- A vevők igényei szerint kialakításra került különféle szemes alapanyagok, gabonák tárolására, szellőztetésére, szállítására szolgáló berendezések forgalmazása, mely kiegészült takarmány-előkészítő és takarmánykeverő gépekkel, rendszerekkel.

- A partnereik jelentkezhetnek-e Önöknél egyedi elvárásokkal?

- Először is az igényeket alaposan megismerjük a munkánk során, és ezek ismeretében mindig a legoptimálisabb megoldást kínáljuk. Ennek kapcsán 1999-től kezdődően a takarmánykeverő programunkat saját gyártású ellenáramos keverőkkel egészítettük ki, illetve az ezekhez kapcsolódó oszlopos, tartályos rendszerekkel. Természetesen az ilyen módon összeállított keverőrendszerek vezérlése is átdolgozásra került, és emellett pneumatikus működtető elemeket, illetve elektromotoros működtető elemeket is bevezettünk. A rendszereket, melyek modulokból épülnek fel, mindig az egyedi vevői igényekhez igazítjuk, és rendszerint kulcsrakész, komplett berendezéseket adunk, a tervezéstől a kivitelezésig. A 2002. évben a dercés takarmányvonalunkat egy granuláló sorral bővítettük, így a magasabb szintű vevői igényeket is ki tudjuk elégíteni.

- Komplett tároló telepeket is kiviteleznek?

- Igény szerint különféle tároló telepeket tervezünk és építünk. A gabonatároló silók és az ezekhez kapcsolódó ki- és betároló egységek, tisztító gépek, szárítók külön irányvonalként jelennek meg termékeink között.

- Milyen céllal hozták létre 2008. augusztusában társ cégüket, a „Sugó-Gép” Kft.-t?

- Az alapvető cél a Himel Magyarország Kft. termékpalettájához kapcsolódó gépek, berendezések illetve a gyártáshoz szükséges anyagok biztosítása, emellett bizonyos beszállítók termékeinek magyarországi forgalmazása volt. A cég folyamatosan bővíti saját ügyfélkörét, ami szorosan kapcsolódik a Himel Magyarország Kft. ügyfeleihez. Saját területi képviselőink a Himel Magyarország Kft-nél szerzett tapasztalatokat felhasználva a legmagasabb szintű vevői igények kielégítésére törekednek.

- Milyen a feladat- és munkamegosztás a két cég között?

- A Himel Magyarország Kft. a „Sugó-Gép” Kft. csapatával együttesen tevékenykedik, ezáltal növeli az ügyfeleink elégedettségét. A rendszermegoldásainkat, illetve saját gyártási tevékenységeinket számítógépes tervező kollegák segítik a legkorszerűbb tervezőprogramok használatával. Alaptevékenységünk mellett gépeinkhez a szükséges pótalkatrészeket is biztosítjuk, szervízelünk, igény szerint javítunk, hiszen a mindig megbízható üzemkész gép a legnagyobb érték a vevő szemében.

- Rendelkezésükre áll-e ehhez megfelelő mennyiségű raktárkészlet?

- Raktárkészletünk folyamatosan bővül, amellyel vevőinket még gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Gépeink szervizelését szervizcsoportunk végzi, akik lelkesen fáradoznak még a legkisebb hibák kijavításán is. Cégünk hírnevét jelentős számú elégedett ügyfeleink igazolják, mind a keverőrendszerek, mind a takarmánykeverő-kiosztó kocsik vonatkozásában. Mindez a jó csapatmunkának és a jó termékeknek köszönhető, s a munkánk eredményeként cégeink forgalma is folyamatosan nő – mondta zárszóként

Busa Zoltán.

Sugó-Gép Kft.

Cím: 6500 Baja, Teller Ede u. 11.
Telefon: 79/420-427
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.sugogepkft.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2016. november 24., csütörtök 13:27
: