Agrárvilág

Partnereink

Mesteredző a Lovasakadémián

A lovassport nemzetközi és hazai szinten is elismert nagykövete, Dallos Gyula mesteredző, egyetemi lovastanár tart edzőtábort a Debreceni Egyetem Lovasakadémiáján április 8.-án és 9.-én. Mintegy 20 lovas tanulhat a legjobbtól egyéni és páros edzéseken.

A magyar lovassport örökös bajnoka ad iránymutatást az érdeklődőknek lovaglási felfogásban, szemléletben, valamint segítséget nyújt a szabadtéri versenyszezonra történő felkészülésben is. A speciális edzés díjlovasoknak, díjugratóknak, military lovasoknak és edzőknek egyaránt kivételes lehetőség tudásuk bővítésére, de bárki jelentkezhet, aki érdeklődik a lovaglás iránt.

Az elméleti oktatást követően a gyakorlati edzéseket a Kartács utcai Lovasakadémia fedett lovardájában, jó idő esetén pedig a szabadtéri pályán tartja a magyar sport nemzetközileg elismert nagykövete, előre elkészített beosztás szerint.

A lovasok március 30.-áig, jelentkezhetnek emailben, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy telefonon Boros Sándornál a 30/9109-131-es számon. A részvétel feltétele az érvényes lóútlevél és a kötelező oltásokat igazoló – 6 hónapnál nem régebbi – bejegyzések.

Az edzéseken és az elméleti oktatáson nézőként bárki ingyenesen részt vehet.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://hirek.unideb.hu/hu/hir/20170324_mesteredzo-lovasakademian

Kép: http://hirek.unideb.hu/

Forrás: www.hirek.unideb.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2017. március 27., hétfő 10:49
: