Agrárvilág

Partnereink

Népszerűek a kiállítói helyek a 78. OMÉK-ra

Nagy a kereslet a kiállítói helyek iránt a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK). Az idén szeptember 20.-án kezdődő rendezvényre már közel 400 pultot foglaltak le a jelentkezők.

Nagy számban jelentkeznek a kistermelők és a családi gazdálkodók a kiállítói helyekért az idei OMÉK-ra, amelyet 2017. szeptember 20.-24. között rendeznek a HUNGEXPO és a Kincsem Park területén. A szakkiállítói helyek iránt is folyamatos az érdeklődés, egyre több standnak van már gazdája.

A csaknem százezer látogatót vonzó kiállításon ezúttal a környezettudatos vállalkozásokra és a családi gazdaságokra épülő hazai mezőgazdasági értékeket és a kézműves élelmiszereket ismerhetik meg a látogatók. A korábbi évektől eltérően azonban a rendezvényen ezúttal nem csak hazánkból, de az egész Kárpát-medencéből érkeznek szakmai kiállítók.

A 78. OMÉK számos más újdonságot is tartogat: a termelők tájegységek szerint vonulnak majd fel, ezért a látogatók találkozhatnak többek között az Őrség, a Nyírség, a Szigetköz jellemző termékeivel, ízeivel és hagyományaival. A kis- és kézműves termelők a HUNGEXPO G pavilonjában kapnak majd helyet.

Az OMÉK a szakma és a nagyközönség egészét szeretné megszólítani! 2017-ben a főiskolások és egyetemisták is kiemelt figyelmet kapnak, a szervezők hallgatói konferenciáknak és kerekasztal beszélgetéseknek is helyet biztosítanak majd.

Ezen kívül a már megszokott módon a nagyközönséget igazi kulturális kavalkád, koncertek, interaktív programok várják, valamint lesz „Gyermeksziget” és „Civil tér” is.

A teljes cikk elolvasásához kattintson: http://www.amc.hu/belfoldi-rendezvenyek-esemenyek/nepszeruek-a-kiallitoi-helyek-a-78-omek-ra/291/

Kép: https://www.facebook.com/agrartermelo.hu/

Forrás: www.amc.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2017. július 21., péntek 11:02
: