Agrárvilág

Partnereink

Válasszon az Önhöz legközelebb álló fajtákból!

Válasszon az Önhöz legközelebb álló fajtákból, adja hozzá szakértelme legjavát, és betakarításkor ne csodálkozzon az átlagon felüli eredményeken! Nézzük, hogy mit ajánl az Agromag Kft. a portfóliójából.

A „korán kelőknek” – akik a téli pihenő után időben túl szeretnek esni a fajtaválasztás nehéz döntésén – ajánlja az Agromag azon hosszabb tenyészidejű fajtákat, amelyek időben elvetve átlagfeletti eredményekre képesek. A kukoricák közül a FAO 400-as csoportba tartozókat, amelyek szemesként és silóként egyaránt hasznosíthatók, a Tomasovot, Isztriát és Jennifert. A napraforgó képviseletből a kiváló olajipari, kedvező kórtani jellemzővel bíró, clearfield technológiával gyomirtható DT5505 IO-t. A szóják közül pedig a nagy termőképességű középérésű fajtákat, amelyek alacsony veszteséggel takaríthatók be, a Borbálát, Ikát és Terraprot.

A biztonságot kedvelőknek – akiknek lényeges, hogy ne csalódjanak semmilyen körülmények között – ajánlja az Agromag Kft. a rendkívül jó alkalmazkodóképességű fajtákat. A kukoricák közül az ország minden részén nagy biztonsággal termeszthető, rendkívüli aszálytűréssel rendelkező Salontát, Temest és Magdolnát. A napraforgók közül a kedvező kórtani tulajdonságokkal bíró, speciális gyomirtás-technológiájú DT5505 IO-t, MAS 92.CP-t, MAS 85.SU-t. A szóják közül a kiváló évjáratbiztonsággal termelhető Emát, Sekát, Ikát és Terraprot.

A maximalistáknak – akik igyekeznek mindenben a legtöbbet nyújtani növényeik számára és visszafele is ezt várják el a választott fajtáktól – ajánlja az Agromag Kft. a bőtermő kiválóságokat. A kukoricák közül a zöld száron érő, nagy és kiterjedt gyökértömeggel rendelkező Magdolnát, Isztriát és Tomasovot. A napraforgók közül a csíkos kaszatú madáreleség napraforgót, az Őszapót, valamint szintén a kínálatban lévő, a legtöbb betegségnek ellenálló MAS 86.OL-t, MAS 87.IR-t, MAS 92.CP-t és MAS 85.SU-t kiválóságokat. A szóják közül a korai érésük ellenére a középérésű szóják termésszintjén teljesítő Emát és Sekát, valamint a kitűnő termőképességű, középérésű Borbálát és Terraprót.

Az újdonságot kedvelőknek – akik csak a saját szemüknek hisznek, és mindig az elsők között tesztelik az új fajtákat – ajánlja a cég a portfóliója legújabb tagjait. A kukoricák közül a rendkívül jó alkalmazkodóképességgel, kiterjedt levélfelülettel és kiváló csőpenész ellenállósággal rendelkező Tomasovot. A szóják közül takarmányozásra és étkezési célra egyaránt alkalmas, korai virágzású és rendkívül nagy magvú Prestroprot (EMT: 190–210 g) és Borbálát (EMT: 190–210 g).

A pluszt keresőknek – akik minden helyzetből a legtöbbet szeretik kihozni – ajánlottak azok a fajták, amelyeknek a termése felárral is értékesíthető. A napraforgók közül a remek termőképességgel rendelkező madáreleségként értékesíthető Őszapót. A magas olajsavtartalommal rendelkező MAS 86.OL-t, DT5505 IO-t hibrideket. A MAS 87.IR-t, melynek kiemelkedően magas az olajtartalma. A Bojos sörárpát, melyet az osztrák malátagyárak elismertek és ezért komoly kereslet van iránta.

 

Sikeres növénytermesztést, és a fajták között jó szemezgetést kíván az Agromag Kft.!

Agromag Kft.

Cím: 6722 Szeged, Jósika u. 13.
Telefon: 62/426-096
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.agromag.hu

Farkas-Csamangó Tamás
Telefon: 30/471-9874
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2018. február 06., kedd 13:23
: