Agrárvilág

Partnereink

Van már védelem a „csendes tolvaj” ellen!

A gazdatársadalom figyelmének meglehetősen sok irányba kell résen lennie! Azonban még ha jól is végezzük a munkánkat, akkor sem garantálható az eredményesség, rajtunk kívül álló okok ezt még jelentősen befolyásolhatják. Épp ezért a segítség mindig jól jöhet!

Jelen írásunkban a termelő gépeiknél nagy valószínűséggel fennálló veszéllyel, és annak elkerülhetőségével foglalkozunk. A mai modern mezőgazdasági gépek fejlettségi szintje messze magasabb, mint azok olajrendszerének gyárilag kialakított szűrési hatékonysága! A rendszeres olajcserék ugyan segítenek, de csak félmegoldások, melyek sajnos a tulajdonos éberségét elaltathatják.

Amikor a sok tízmillió forintot érő gépekben csak a főágú szűrőket alkalmazzák a „gazdabarát” jelző hangzik el, csak ez nem egészen igaz! A főágú szűrőnek az egyedüli alkalmazása viszonylag sok problémának, és pénzügyi veszteségnek az okozója. Szerencsére ma már van megoldás erre is, mely a mellékági mikro szűrő berendezés. Bár utólagos költséggel jár a beépítés, viszont azt az előnyei bőven kiegyenlítik, mely pénzben és egyáltalán nem mellékesen, a gép üzembiztonságában és a lehetséges üzemidejében térül meg.

A Holland „NTZ” mellékági mikro szűrő 0.5 mikronig az olajakat megszűri, és ez által nem csak az olaj állandóan tiszta, hanem a rendszer is, amin működik!

Hidraulika,- motor,- váltó,- üzemanyag, ezekre kínáljuk a megoldást!

Elérhetőségek:

NTZ Nederland Magyarországi Képviselet

Honlap: www.ntzfilter.hu
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 30/944-5805

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2018. február 13., kedd 09:24
: