Agrárvilág

Partnereink

A Hajdú Gabona továbbra is számít Partnereire

A Hajdú Gabona Zrt. 100 ezer tonna búzát őröl évente, aminek minimum a dupláját vizsgálja be azért, hogy a jól ismert csikós védjegyű Hajdú lisztcsaládja továbbra is kiváló minőségű maradjon.

„Büszkék vagyunk arra, hogy magyar cégként csak Magyarországon termett gabona kerül a raktárainkba, ezzel támogatva a hazai mezőgazdaságot” – mondta el dr. Lakatos Zoltán elnök-vezérigazgató. „A malmi ágazat évek óta nagy harcban áll azért, hogy a legjobb minőségű búzából gyárthassa lisztjeit. Szerencsénkre a jó partneri kapcsolatok miatt a gazdák szívesen szerződnek velünk, az azonnali felvásárlás mellett évek óta bértárolási lehetőséget is kínálunk számukra. Búzafelvásárlás mellett Komádiban és Biharkeresztesen kukorica szárítást, tárolást és értékesítést is végzünk.” Napi felvásárlási árakkal dolgozik a cég mind az öt telephelyén. A hajdúnánási és berettyóújfalui malmok mellett Polgáron, Komádiban és Biharkeresztesen is folyamatos az átvétel.

A Hajdú Gabonánál az utóbbi években a takarmány búzakorpa piaca is fellendült. A takarmányliszttel javított korpájuk igen közkedvelt az állattartók körében, melynek jelentős részét román exportra szállítja a cég, de a vállalat vezetése reméli, hogy Magyarországon is egyre jobban keresik majd a partnerek a minőségi korpát.

„Számunka nagyon fontos az, hogy a lisztjeinkhez kiváló minőségű búzát őröljünk meg. Magyarországon és Romániában az emberek szeretik és keresik a csikós logóval ellátott lisztjeinket és korpánkat, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy nemrég zárult le egy hosszú pereskedésünk. A védjegyünket lemásolta egy román cég és rosszhiszeműen levédette az Unió területén, hogy a széles körben ismert márkajelzésünkkel ellopják a piacunkat. Szerencsére a bukaresti legfelsőbb bíróságon megnyertük a pert, és most új lendülettel szeretnénk a termékeinket értékesíteni, a pozíciónkat megerősíteni.” – mondta el Lakatos Zoltán - „Ehhez viszont nem elég eladni a termékeinket, ki kell érdemelnünk a tiszteletet többek között a jó alapanyag felvásárlásával.”

 

A felvásárló telephelyek az alábbi pontokon elérhetők:

Hajdúnánás Malomüzem: 4080 Hajdúnánás, Gohér u. 1. Tel.: 52/570-020

Berettyóújfalu Malomüzem: 4100 Berettyóújfalu, Dózsa György u. 49-51. Tel.: 52/391-269

Polgári Raktártelep: 4090 Polgár, Hajdú u. 37. Tel.: 52/391-269

Komádi Raktártelep: 4138 Komádi, Külső-iszap tanya 999. Tel.: 30/382-2041

Biharkeresztes Szárító: 4110 Biharkeresztes, Bojti út. Tel: 30/455-9324

 

Elérhetőségek:

Hajdú Gabona Zrt.

Cím: 4025 Debrecen, Széchenyi u. 13.
Telefonszám: 52/505-120
Honlap: www.hajdugabona.hu
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb kérdés esetén látogasson el honlapunkra: www.hajdugabona.hu

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2018. július 18., szerda 08:16
: