Agrárvilág

Partnereink

ŐSZI SÖRÁRPA TERMELTETÉS BŐTERMŐ modern genetikájú AXIOMA fajtával!

A Mauthner csoporthoz tartozó Karintia Kft. évek óta egyre nagyobb mértékben vesz részt az őszi és a tavaszi sörárpa felvásárlásban. Az idei évtől az országos lefedettségű szaktanácsadói hálózattal rendelkező Karintia az AXIOMA bőtermő őszi sörárpa termeltetését ajánlja Önnek, az inputanyagok biztosítása mellett, GARANTÁLT visszavásárlással.

Miért ŐSZI sörárpa?

Magyarországon egyre inkább felismerik a termelők az őszi sörárpában rejlő nagyobb termésbiztonságot.

Miért az AXIOMA?

A Magyar határ közeli, Probstdorfi nemesítőházból származó Pannon régióra nemesített új genetika, több malátázónál is belistázásra került. Versenytársai közül a 2018-as, 8 tonnát meghaladó szaporítói üzemi átlagával tűnik ki.

Ki segít a termesztés során?

A Karintia Kft. országos lefedettségű szaktanácsadói hálózata révén személyesen Önnek is segítünk a sikeres termesztésben.

Kinek adhatom el az AXIOMÁT?

A Karintia Kft. a lehető legmagasabb piaci árat ajánlva, garantáltan felvásárolja a megtermett sörárpát és mivel a fajta több malátázónál is belistázásra került, azt az Ön telephelyéről, gyors fizetés mellett, mihamarabb elszállítja.

Mi történik, ha túl magas lesz a fehérje?

Az idei problémás árpa HL súlyok ellenére az AXIOMA magas, 65 kg feletti hektoliter súlyával takarmány árpaként is keresett termék lett volna. A termést takarmány árpa minőség esetén is felvásároljuk.

Bízunk abban, hogy a bőtermő, Pannon régióra nemesített AXIOMA őszi sörárpa fajtánkkal, szaktanácsadóink segítségével és a rugalmas sörárpa felvásárlásunkkal hozzá tudunk járulni az Ön sikeréhez is!

További kérdésekben keresse szaktanácsadóinkat, https://karintia.hu/elerhetosegek/

Vetőmag üzletágunk elérhetősége: 94/572-054

Karintia Kft.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2018. augusztus 24., péntek 11:09
: