Agrárvilág

Partnereink

Soha nem látott TOPCON akció!

A Topcon és kizárólagos hazai importőre az AgroPilot Kft. nagyszabású akciót hirdet, melyben mind a meglévő, mind pedig a GPS eszközzel még nem rendelkező gazdálkodók megtalálják számításaikat. Az akció keretein belül komplett kormányzási rendszerek és rendszer fejlesztések/kiegészítések egyaránt elérhetőek, mégpedig két év garanciával és igen kedvező áron.

Legnépszerűbb összeállításunk, a +/- 2cm pontosságú System 250 automata kormányzási rendszer. A csomag részét képező új fejlesztésű, AES-35 kormányautomatika a hidraulikarendszerbe épített kormányművek pontosságával képes vezetni valamennyi erő- vagy betakarítógépet, azonban egyszerűen átszerelhető egyik gépből a másikba. Monitor tekintetében az X25 fantázianevű 20cm-es kijelzőmérettel rendelkező egységet kínáljuk, mely számos munkagépet képes akár ISOBUS-on, akár Topcon munkagépvezérlő egység használatával szakasz-, vagy dózisszabályozni, illetve kombájnban történő felhasználás során hozamtérképezésre is használható. Az RTK jelvételért szintén egy új fejlesztésű dualSIM modem felel, mely egyben a monitor mobil internet ellátását is biztosítja, mely így távolról elérhető kezelési kérdések esetére. A beépítés, a kezelői oktatás és az első éves RTK jelvétel szintén részét képezi a csomagnak.

System 250 RTK csomag ára: 3.995.000 Ft+ÁFA

A rendszer mobilizálhatóságát kihasználva sokan használnak több gépen egy komplett rendszert. Ezen Topcon előkészített gépek most kedvező áron fejleszthetőek teljesértékű komplett rendszerré X25 ISOBUS képes monitorral, AGI-4 RTK antennával, távfelügyeletet lehetővé tevő új generációs dual SIM modemmel és AES-35 kormányautomatikával. A csomag tartalmazza az első éves RTK jelvételt.

System 250 RTK rendszer kiegészítés: 3.250.000 Ft+ÁFA

A Topcon folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően megjelent az egykoron méltán népszerű X30 monitor utódja, melynek hardvere kategóriájának csúcsát képviseli. Az új funkciók a fejlesztési és tesztelési folyamatokat követően folyamatosan válnak elérhetővé. Az újdonságok egyik első hírnöke a méltán népszerű automatikus táblavégi forduló.

X35 monitor csere akció 750.000 Ft+ÁFA X30 monitor beszámításával.

Az akció 2018. november 15-ig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Elérhetőségek:

AgroPilot Kft.

Cím: 6500 Baja, Szent László u. 122.
Telefon: 70/886-5200
Honlap: www.agropilot.hu
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárgazdasági híreinket:

Utoljára frissítve: 2018. október 18., csütörtök 09:37
: